Bang & Olufsen slušalice – BeoPlay H9

Bang & Olufsen slušalice – BeoPlay H9 Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Travanj 05 2017 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Božidar Žitnik, Zagreb, 05.04.2017./Foto: Božidar Žitnik

Bang & Olufsen slušalice – BeoPlay H9

Beoplay H9 slušalice su još jedan od favorita kompanije Bang & Olufsen. Uz poznati minimalistički dizajn, kombinaciju metala i janjeće kože, tu je sjajan zvuk uz nevjerojatnu udobnost.

Zapravo, pri izboru slušalica, bez obzira na kvalitetu zvuka, udobnost nam je obično jedan od najvažnijih kriterija pri konačnom odabiru. No, prema svim ostalim kriterijima H9 je i više nego pravi izbor. Izrada, zvuk… 

 

BeoPlay H9 4

Osim toga, tu je s desne strane već poznati i futuristički „pad“ osjetljiv na dodir kojim se i intuitivno mogu naučiti funkcionalnosti, iako preporučamo da ipak proučite upute. Ono što Beoplay H9 donosi je i poništavanje pozadinske buke koje nije na apsolutnom nivou. Dakako, to nam se sviđa, jer smatramo da je pri korištenju slušalica u pokretu nužno osjetiti i ambijent prostora kojim se krećemo i u kojem se nalazimo.

BeoPlay H9 5

Kako biste percipirali kvalitetu zvuka i udobnost bilo bi poželjno H9 uporediti s nizom slušalica drugih proizvođača i sami osjetiti razlike. Udobnost i dizajn su neprikosnoveni, a tu je i vrhunski zvuk. No, kako i kod mnogih drugih dobrih stvari, i ovdje je cijena potencijalni limit. Zapravo, slušalice Beoplay 9 namijenjene su svima koji si žele i mogu priuštiti puno zadovoljstvo slušanja glazbe u pokretu ili onima koji ne žele ometati susjede ili svoje ukućane. Zgodno je napomenuti da baterija izdrži do 14 sati neprekidnog rada, ali i da ovdje sada imamo zamjenjivu bateriju od 770mAh, što predstavlja novost u svijetu bežičnih slušalica.

BeoPlay H9 2

I na kraju, ono što će obradovati mnoge korisnike je i činjenica da nismo primijetili neku zvučnu razliku u korištenju sa žicom ili bežično. Naravno, zahvaljujemo se i Bang&Olufsen timu Hrvatska, Gajeva ul. 23, u Zagrebu, koji nam je ustupio ove sjajne slušalice za potrebe snimanja i testiranja. Možete ih kontaktirati na telefonski broj: 01 4872 978, ili mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pročitano 2402 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Travanj 05 2017

Naš Facebook

panasonic lumix g

Plesni studio Fever

fever logo1

Osvoji Meizu mx6

MEIZUMX6 300X250
P7 MEIZU 300 x 250

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, VoxTV, RiTV, TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija i Poljoprivredna TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja