2CELLOS - novi spot - “Chariots of Fire”

2CELLOS - novi spot - “Chariots of Fire” Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Lipanj 16 2017 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 16.06.2017.

2CELLOS su danas objavili novi spot - Vangelisova tema iz filma "Chariots of fire"

2CELLOS su danas objavili novi spot, a snimili su ga na predivnoj bračkoj plaži Zlatni rat. Režiju spota potpisuje Darko Drinovac, a ekipa je ovoga puta snimala video za prepoznatljivu Vangelisovu glazbenu temu  iz filma “Chariots of Fire” (Vatrene kočije) iz 1981. Luka i Stjepan su na svojim violončelima i u svojim aranžmanima izveli glazbenu temu koja u filmu prati dvojicu atletičara koji su se natjecali na Olimpijskim igrama 1924. godine. 


Svakako, barem mi malo stariji, s nostalgijom se prisjećamo nekih prošlih vremena koja su zauvijek obilježila glazbenu scenu. Vrijeme u kojem smo redovito kupovali gramofonske ploče, nekad jednom tjedno, nekad, barem jednu mjesečno. Na neki način, Vangelisova tema iz filma "Vatrene kočije" - "Chariots of Fire", postala je bezvremenska, ali i svojevrsni simboli suvremenih Olimpijskih igara. O 2CELLOS ne treba previše trošiti riječi, glazba koju izvode je jednostavno, fantastična. K tome, dodajmo da su nas posljednjim spotovima razmazili sjajnim slikama Hrvatske, a sada smo dobili prekrasnu razglednicu Zlatnog rata, kojom se hrvatski Jadran promovira diljem svijeta. Inače, ova verzija "Chariots of Fire", objavljena je na hvaljenom i aktualnom albumu "Score" kojeg su 2CELLOS snimili zajedno sa slavnim Londonskim simfonijskim orkestrom. Naravno, to je i sjajna pozivnica za sve one koji se nađu u prilici za koncert 2CELLOS u pulskoj Areni. Svakako dođite i uživajte u spektakularnim izvedbama 2CELLOS.

Pročitano 622 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Lipanj 16 2017

Naš Facebook

ATD13 banner 300x250px

Plesni studio Fever

fever logo1

Osvoji Meizu mx6

MEIZUMX6 300X250
P7 MEIZU 300 x 250

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV knalima: TV 4Ri, TV Srce, VoxTV, RiTV, TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija i Poljoprivredna TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  katarina k3Katarina Brezak

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja