Novi milenij - prvi nezavisni hrvatski multimedijski web portal o novim tehnologijama 

Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikaciju, računala, hardware i software.

Emisiju i portal uređuje naš tim :

 

Bozo

Božidar Žitnik, ljubitelj novih tehnologija, zanimanje za primjenu istih u svakodnevnom životu i poslu. Demistifikacija tehnologije i vizija učenja kroz rad i zabavu. Idejni začetnik emisije Novi milenij kao i portala.

 

Drago

Dragutin Ivček, informatičar s dugogodišnjim iskustvom. Primjenom internetskih alata nastoji prezentirati sadržaje na Internetu na privlačan i pristupačan način. Projektant, dizajner i administrator internetskih stranica.

 

katarina

Katarina Brezak, voditeljica emisije, završava specijalistički studij informatike na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Ambiciozna je i služi se mnogim svjetskim jezicima, a svestranost i ljubav prema putovanjima doveli su je do bavljenja marketingom.

 

 

Ukoliko imate potrebu predstaviti sebe ili vašu djelatnost u TV emisiji ili na portalu, javite nam se na slijedeću adresu:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li svojim sadržajem ili na neki drugi način sudjelovati u stvaranju bolje i zanimljivije emisije ili portala, javite nam se na slijedću adresu e-pošte:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Administratoru našeg internetskog portala možete se obratiti preko slijedeće adrese :

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naš Facebook

ATD13 banner 300x250px

Plesni studio Fever

fever logo1

Osvoji Meizu mx6

MEIZUMX6 300X250
P7 MEIZU 300 x 250

Prijava administratora

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV knalima: TV 4Ri, TV Srce, VoxTV, RiTV, TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija i Poljoprivredna TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  katarina k3Katarina Brezak

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja