Algebra pod novim identitetom potiče drugačiju budućnost obrazovanja u Hrvatskoj

Algebra pod novim identitetom potiče drugačiju budućnost obrazovanja u Hrvatskoj

Vijesti Napisao/la  Cobra Nedjelja, 03 Prosinac 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 22. studenog 2017.               

Algebra pod novim identitetom potiče drugačiju budućnost obrazovanja u Hrvatskoj

Jedna od dvije najveće obrazovne organizacije u Hrvatskoj je kroz više od tristo tisuća održanih programa edukacije omogućila zapošljavanje svojih polaznika u tvrtkama poput Googlea, Amazona i Microsofta.

Nakon dvadeset godina edukacije i 120.000 polaznika visokog učilišta i otvorenog učilišta, Algebra od sada nastupa kao integrirana obrazovna institucija, pod novim vizualnim identitetom. Programi visokog obrazovanja i obrazovanja odraslih nastavljaju se provoditi u više od 15 gradova diljem Hrvatske.


Kroz 20-tak godina pod Algebrom se iznjedrilo više projekata koji bi na tržištu mogli samostalno funkcionirati bez ikakvih poteškoća. Svi edukacijski projekti nastajali su pod istim imperativom - da samo najviši standardi kvalitete i izvrsnost mogu dugoročno donijeti korist i našim polaznicima. Programi su jedinstveni – inovativni, primjenjivi, korisni i usmjereni na kvalitetu i stalna poboljšanja. Stoga ih u Algebri žele predstavljati kao jedan brand. Jedna od ključnih prednosti i poveznice svih programa Algebre kao obrazovne institucije je iskoristivost znanja, čime polaznici i studenti odmah po stjecanju diplome mogu obavljati poslove za koje su kvalificirani na današnjem tržišištu rada.

20171122 00001

Zapravo, Algebra je dokaz da se i u Hrvatskoj može bolje. Za uspjeh je potrebna prilika za rast i stjecanje novih znanja. Tako je i Algebra nastala je upravo na ideji - da svaki pojedinac u svakom trenutku može napraviti zaokret, bez obzira na ranije životne izbore, a za tu promjenu potrebna je samo mala iskra. Među tvrtkama u kojima danas rade Algebrini studenti su Google, Microsoft, Rimac Automobili, SPAN, Five, Ericsson Nikola Tesla, Infinum, Intel, VMware, Infinum, Amazon, Dell... Tu iskru u Algebri vide, i kod naših predavača, i kod polaznika, a sada je cilj da se iskra širi i na druge mlade ljude, da im bude poticaj za poslovna i životna postignuća. Izjave možete pogledati i poslušati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=zfoXH88vIyw

Algebra 2

 

Pročitano 194 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Osvoji Meizu mx6

MEIZUMX6 300X250
P7 MEIZU 300 x 250

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, VoxTV, RiTV, TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija i Poljoprivredna TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja