mobis.hr odabran za najbolji hrvatski webshop

mobis.hr odabran za najbolji hrvatski webshop

Vijesti Napisao/la  Cobra Nedjelja, 03 Prosinac 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 01. prosinca 2017.               

mobis.hr odabran za najbolji hrvatski webshop

Uoči prvog rođendana, mobis.hr odabran je za najbolji hrvatski webshop! Nagradu je dodijelila udruga eCommerce Hrvatska, a 7 najuspješnijih hrvatskih web developera koji rade i za najpoznatije svjetske web trgovine, ocjenjivalo je kvalitetu korisničkog iskustva hrvatskih webshopova.


mobis.hr osvaja nagrade struke i kupaca 

U petak, 24. studenog 2017., mobis.hr internetska trgovina, odabrana je za najbolji hrvatski webshop od strane vrhunskih hrvatskih web developera! mobis.hr već je u prvoj godini rada ostvario izniman uspjeh te je uz kupce osvojio i struku! Ovaj webshop dio je tvrtke Mobis-electronic d.o.o. koja ove godine slavi 25 godina poslovanja te već godinama opravdava povjerenje kupaca.

mobis najbolji webshop 2

Ovo nije prva potvrda uspješnosti rada mobis.hr webshopa, naime početkom ove godine, prema ocjenama kupaca bio je najbolje ocijenjeni webshop unutar Shopper's Mind istraživanja, a sve u sklopu certifikacije za CERTIFIED SHOP® nacionalnu oznaku povjerenja te EMOTA europsku oznaku povjerenja koju nosi više od 17.000 europskih trgovina.

sMind rezultat istrazivanja

 

mobis.hr, stekao je i oznaku povjerenja i EMOTA te je ocijenjen najvišom ocjenom od svih certificiranih webshopova koji prodaju mobitele. Svakodnevnim osluškivanjem potreba kupaca, mobis.hr ponuda kontinuirano se nadopunjuje i razvija. Kupci mogu pronaći najtraženije svjetske brandove pametnih telefona kao što su Apple, Samsung, Huawei i Nokia, a dostupni su i popularni kineski brandovi Xiaomi, Meizu i OnePlus te brojni drugi. Korištenjem filtera jednostavno se dolazi do željenog uređaja.

Mobis logo

 

Pročitano 186 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

ATD14 300x250

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja