mobis.hr odabran za najbolji hrvatski webshop

mobis.hr odabran za najbolji hrvatski webshop

Vijesti Napisao/la  Cobra Nedjelja, 03 Prosinac 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 01. prosinca 2017.               

mobis.hr odabran za najbolji hrvatski webshop

Uoči prvog rođendana, mobis.hr odabran je za najbolji hrvatski webshop! Nagradu je dodijelila udruga eCommerce Hrvatska, a 7 najuspješnijih hrvatskih web developera koji rade i za najpoznatije svjetske web trgovine, ocjenjivalo je kvalitetu korisničkog iskustva hrvatskih webshopova.


mobis.hr osvaja nagrade struke i kupaca 

U petak, 24. studenog 2017., mobis.hr internetska trgovina, odabrana je za najbolji hrvatski webshop od strane vrhunskih hrvatskih web developera! mobis.hr već je u prvoj godini rada ostvario izniman uspjeh te je uz kupce osvojio i struku! Ovaj webshop dio je tvrtke Mobis-electronic d.o.o. koja ove godine slavi 25 godina poslovanja te već godinama opravdava povjerenje kupaca.

mobis najbolji webshop 2

Ovo nije prva potvrda uspješnosti rada mobis.hr webshopa, naime početkom ove godine, prema ocjenama kupaca bio je najbolje ocijenjeni webshop unutar Shopper's Mind istraživanja, a sve u sklopu certifikacije za CERTIFIED SHOP® nacionalnu oznaku povjerenja te EMOTA europsku oznaku povjerenja koju nosi više od 17.000 europskih trgovina.

sMind rezultat istrazivanja

 

mobis.hr, stekao je i oznaku povjerenja i EMOTA te je ocijenjen najvišom ocjenom od svih certificiranih webshopova koji prodaju mobitele. Svakodnevnim osluškivanjem potreba kupaca, mobis.hr ponuda kontinuirano se nadopunjuje i razvija. Kupci mogu pronaći najtraženije svjetske brandove pametnih telefona kao što su Apple, Samsung, Huawei i Nokia, a dostupni su i popularni kineski brandovi Xiaomi, Meizu i OnePlus te brojni drugi. Korištenjem filtera jednostavno se dolazi do željenog uređaja.

Mobis logo

 

Pročitano 133 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Osvoji Meizu mx6

MEIZUMX6 300X250
P7 MEIZU 300 x 250

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, VoxTV, RiTV, TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija i Poljoprivredna TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja