Combis je ostvario prestižni Microsoft Gold Cloud Platform status

Combis je ostvario prestižni Microsoft Gold Cloud Platform status

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 18 Prosinac 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 18. prosinca 2017.             

Combis je ostvario prestižni Microsoft Gold Cloud Platform status

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj ostvario je novo priznanje za uspješnost implementiranih cloud projekata.

Combis, vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj osigurao je Microsoft Gold Cloud Platform status zbog prepoznate stručnosti i više uspješno implementiranih cloud projekata. "Microsoft Gold Cloud Platform dokazuje Combisovu stručnost u realizaciji cloud projekta koji moderniziraju i unapređuju korisničku IT infrastrukturu uz korištenje Microsoft Azure platforme te inoviraju njihovo poslovanje. Ovo prestižno priznanje Microsofta svrstava Combis u ekskluzivan klub partnera u regiji koji imaju dokazne kompetencije i ostvarene rezultate u području cloud implementacija. Izuzetno smo ponosni što u potpunosti zadovoljavamo visoko postavljene zahtjeve izvrsnosti od strane Microsofta", rekao je Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u Combisu. 


U središtu promatranih cloud kompetencija je Microsoft Azure platforma, a Combis se istaknuo ne samo stručnošću pri implementacijama, već i konzultantskim znanjima i edukacijama kojima je cilj osvještavati korisnike po pitanju Microsoft javnog oblaka.

"Čestitam odličnom Microsoft timu u Combisu na realizaciji ovog važnog statusa. S obzirom na to da je upravo Combis aktualni nositelj Microsoft Country Partner of the Year titule u Hrvatskoj, za Combis je ova godina uvjerljivo izuzetna u pogledu Microsoft postignuća i priznanja. Kontinuirana predanost, inicijativa, stručnost i izvrsnost u realizaciji projekata, Combis čine jednim od najpoželjnijih partnera za rad u području Microsoft tehnologija", rekla je Tatjana Skoko, v.d. direktorica Microsoft Hrvatska.

Tatjana Skoko

Combis je certificirani Microsoft partner s Gold Application Development, Gold Cloud Productivity, Gold Datacenter, Gold Messaging, Gold Windows and Devices, Silver Enterprise Mobility Management, Silver Collaboration and Content i Silver Small and Midmarket Cloud Solutions kompetencijama, velikim iskustvom u implementaciji rješenja u Microsoft Cloudu te nizom značajnih referenci vezanih uz implementacije Microsoft Office 365, Enterprise Mobility Suite i ostalih Microsoft Azure servisa obuhvaćenih ponudom.

Pročitano 203 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

ATD14 300x250

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja