Preuređeni Vip centar u zagrebačkoj Gajevoj ulici donosi potpuno novo korisničko iskustvo

Preuređeni Vip centar u zagrebačkoj Gajevoj ulici donosi potpuno novo korisničko iskustvo

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 18 Prosinac 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 18. prosinca 2017.             

Preuređeni Vip centar u zagrebačkoj Gajevoj ulici donosi potpuno novo korisničko iskustvo

Prošlog tjedna je s radom započeo novi, preuređeni Vip centar u Gajevoj ulici u Zagrebu, a svečano otvorenje na atraktivnoj lokaciji u samom središtu grada obogatili su svojim koncertom zbor Izvor i Mia Dimšić, koja je uz gitarsku pratnju Ante Gele okupljene provela kroz glazbenu bajku izvodeći neke od najpoznatijih božićnih pjesama.


Svojevrsni je to poklon Vipneta svim postojećim i novim korisnicima povodom Adventa u Zagrebu, a svojom im ponudom nudi sasvim novi korisnički pristup prodajnom mjestu u sektoru telekomunikacija. Posjetiteljima Vip centra u Gajevoj dostupne su najsuvremenije konvergentne telekomunikacijske usluge i tehnologije, uz stručno vodstvo i pomoć Vipnetovih djelatnika od samog ulaska u centar. Za posebno korisničko iskustvo u preuređenom Vip centru zaduženo je Vipnetovo stručno osoblje s fokusom na svakog pojedinačnog sadašnjeg ili budućeg korisnika. Prilikom dolaska korisnika očekuje djelatnik koji će ga provesti kroz centar i predstaviti mu i predložiti najbolje usluge i rješenja sukladno njegovim potrebama.

Ivana Markovic glavna direktorica za segment privatnih korisnika u Vipnetu

„Otvorenjem najmodernijeg Vip centra u samom srcu Zagreba u mogućnosti smo svim sadašnjim i budućim korisnicima Vipneta pružiti sveobuhvatnu uslugu na jednome mjestu uz još interaktivniji pristup. Briga o korisnicima glavna nam je zadaća u Vipnetu, a stvaranjem ovakvog okruženja koje u potpunosti omogućuje personalizirani pristup, cilj nam je unaprijediti korisničko iskustvo i zadovoljstvo“, poručila je Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika u Vipnetu.

U prizemlju Vip centra je izložbeni dio s uređajima, kako bi korisnici iz prve ruke mogli isprobati novitete i uređaje iz ponude dok na velikom interaktivnom video zidu mogu pregledati TV programe iz Vip TV ponude.  U prizemlju je i Trend Hub zona u kojoj korisnici imaju pristup high tech proizvodima i digitalnim inovacijama, pa tako korisnici trenutno mogu isprobati 4D stolac VR naočalama. Tijekom blagdana korisnici mogu iskušati i AR (augemented reality) fotkaonu u prizemlju te se fotografirati s prigodnim božićnim likovima nakon čega dobivaju uokvirenu fotografiju i gif koji mogu podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama. Na prvom katu u digitalnoj zoni korisnici mogu tijekom boravka u Vip centru pregledati ponudu filmova i serija Vip NOW usluge na tabletima.

foto 1

 

Uz doček Vipnetovog djelatnika pri samom ulasku u prodajni prostor, posjetiteljima novog Vip centra na prvom katu je na raspolaganju je i IT guru koji korisnicima pruža tehničku potporu za primjerice cloud usluge, korištenje mobilnog interneta ili pak savjete oko korištenja smartphone uređaja i digitalne tehnologije. Za poslovne korisnike osmišljena je biznis zona u kojoj mogu dobiti sve informacije o ponudi koje ih zanimaju.

foto 2

Adventski koncert pratili i posjetitelji tunela Grič

Koncert povodom otvorenja najmodernijeg Vip centra u Gajevoj pratili su i brojni posjetitelji tunela Grič putem online streaminga na velikom ekranu. Popularna zagrebačka podzemna atrakcija od prošlog je tjedna pokrivena Vipnetovom superbrzom 4G mrežom, a svim posjetiteljima omogućuje dijeljenje adventskih doživljaja u realnom vremenu, uz nesmetano surfanje i uspostavljanje telefonskih poziva. 

Pročitano 203 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

ATD14 300x250

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja