Schneider Electric je predstavio Unica in-wall Bluetooth receiver

Schneider Electric je predstavio Unica in-wall Bluetooth receiver

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 20 Prosinac 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 20. prosinca 2017.             

Schneider Electric je predstavio Unica in-wall Bluetooth receiver

Unica ugradbeni, zidni, audio prijemnik može se spojiti s bilo kojim uređajem putem Bluetootha ili audio-in priključka. Ugradbeni prijemnik je kompaktan i diskretan, te jednostavan za korištenje. Moguće ga je instalirati u bilo koju prostoriju, za bolji doživljaj zvuka.

Schneider Electric, predvodnik digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije predstavio je ugradbeni Unica Bluetooth audio prijemnik. Jedinstven i kompaktan, ovaj audio receiver, koji se ugrađuje u zid, namijenjen je rezidencijalnom segmentu. Moguće ga je povezati s većim brojem zvučnika različitih modela, što omogućuje brzo i jednostavno korištenje razglasa u različite svrhe. 


Jednostavno rješenje za kontrolu razglasa

Unica Bluetooth audio prijemnik veličine je standardne utičnice, stoga će se odlično uklopiti u svaki interijer. Instalacija uređaja tehnički je manje zahtjevna, te se može relativno brzo obaviti, uz korištenje osnovnih alata. Jednom kada se prijemnik instalira potrebno ga je povezati s drugim uređajem, bilo da je riječ o mobitelu, tabletu ili računalu, koji će producirati zvučni zapis. S prijemnikom se može spojiti bilo koji uređaj koji podržava Bluetooth, ili pak ima audio-in konekciju, za spajanje putem kabela. Na sučelju prijemnika nalazi se LED lampica koja signalizira kada je uređaj uključen. Kako ne bi dolazilo do zabune, posebno u zgradama koje imaju više ovakvih uređaja, svaki dolazi s vlastitim identifikacijskim brojem. Kontroliranjem tog broja izbjegava se mogućnost spajanja na pogrešan uređaj.

Primjena u bilo kojoj prostoriji

Unica Bluetooth audio prijemnik se može jednostavno ugraditi u zid bilo koje prostorije. Idealno je rješenje za hotelske sobe, kako bi svaki gost mogao uživati u kvalitetnoj glazbi, koju je odabrao s primjerice  mobilnog uređaja ili tableta. Osim što predstavlja idealno rješenje za hotele, ovaj prijemnik može se koristiti i u bolnicama, predavaonicama, poslovnim zgradama, trgovinama i kućanstvima. Pored glazbenu reprodukciju, jednako kvalitetno poslužiti će i u svrhe razglasa. Prijemnik se isporučuje u paketu sa zvučnicima, ili odvojeno, dok je sam uređaj dostupan u više boja. 

Pročitano 555 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

ATD14 300x250

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja