Panasonic od sada u novim prostorima, uz novi trening centar za partnere

Panasonic od sada u novim prostorima, uz novi trening centar za partnere

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 20 Prosinac 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 20. prosinca 2017.             

Panasonic od sada u novim prostorima, uz novi trening centar za partnere

Zagrebačka podružnica tvrtke Panasonic objavila je kako od zadnjeg kvartala ove godine posluje u novim uredima smještenim na adresi Brune Bušića 27 u Zagrebu.

Novouređeni i moderno opremljeni prostor smješten u prizemlju, na lokaciji koja je prometno vrlo dobro povezana sa svim dijelovima grada, bit će svakodnevno radno okruženje za zaposlenike svih divizija hrvatske podružnice Panasonica te mjesto za susrete s njihovim partnerima i klijentima.


U sklopu novootvorenog ureda opremljen je i potpuno novi trening centar. Radi se o trening centru za obuku o Panasonic uređajima za grijanje i hlađenje (klimatizaciju). U trening centru na 70 m2 montirani su pravi uređaji i njihova instalacija izvedena je kao u stvarnosti. Uređaji su koncipirani u dvije osnovne cjeline:

1. Dizalice topline zrak - voda Aquarea za kućnu primjenu,

2. Dizalice topline zrak - zrak tj. VRF sustavi za profesionalnu primjenu.

Obje tehničke cjeline imaju zasebne upravljačke module i moguće je simulirati gotovo sve situacije u radu uređaja i najčešće pogreške. Obuka je predviđena za strojarske projektante, Panasonicove servisne i prodajne partnere te instalatere grijanja i klimatizacije. Za svaku od ovih grupa polaznika predviđen je odgovarajući nivo predavanja i vježbi.

Ovo je prvi takav trening centar u Hrvatskoj i time Panasonic pokazuje ozbiljnost nastupa na našem tržištu. Trening centar je regionalnog karaktera i pokriva Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru.

Panasonic 1066266

Svečano je otvoren na domjenku u petak, 15. prosinca, uz brojne Panasonicove partnere, a otvorio ga je Njegova Ekselencija Keiji Takiguchi, japanski ambasador u Hrvatskoj koji je naglasio važnost gospodarske suradnje te podsjetio na to da se sljedeće godine obilježava stota godišnjica osnutka tvrtke Panasonic.

Panasonic 1066125

„Izuzetno mi je drago što će naši partneri u ovom novootvorenom trening centru moći na djelu vidjeti naša nova rješenja iz područja grijanja i klimatizacije i imati priliku u živo se upoznati s našim vrhunskim uređajima. Centar je otvoren svakodnevno i pozivamo partnere da dođu kada god im je potreban.“ Rekao je Dominik Jakus, prodajni predstavnik Panasonic Adria.

„Ideja o otvaranju novog trening centra potekla je od naših kolega iz Hrvatske koji su je u kratkom roku i uspješno realizirali. Vjerujem da će zahvaljujući njihovom trudu naša suradnja s partnerima nakon ovoga postati još bolja,“  izjavio je Tamas Kozak, voditelj regije Jugoistočna Europa. Trening centar mogu posjetiti svi Panasonic partneri radnim danom uz prethodnu najavu.

Pročitano 488 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

ATD14 300x250

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja