pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 20 Prosinac 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 20. prosinca 2018.      

Koji su aktualni poslovi na tržištu rada?

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova 

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije' na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!


 

Oglasnik d.o.o. već 30 godina djeluje u medijskom oglašavanju, gdje ima zadovoljne partnere i vjerne korisnike, koji su jamstvo kvalitete i pouzdanosti. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava Sistem administratora (m/ž) za studentski posao u Zagrebu. Ovaj posao uključuje podršku djelatnicima pri korištenju informatičke opreme, opremanje radnog mjesta IT opremom i programima, dijagnosticiranje i otklanjanje kvarova i po potrebi obavljanje i drugih srodnih poslova po nalogu nadređenih. Ako želite puno naučiti, usavršiti svoje vještine i raditi u pozitivnoj atmosferi, kliknite na link i na vrijeme se prijavite. Pssst, čuli smo da na ovom poslu možete konzumirati kave u neograničenim količinama.

RIAdria Works j.d.o.o. zapošljava Programera (m/ž) u Njemačkoj. Obvezni uvjeti koje morate zadovoljiti za ovu poziciju uključuju iskustvo u programiranju: C#, .net i SQL-u, tečno znanje engleskog i njemačkog jezika, petogodišnje iskustvo te profesionalnost i samostalnost u radu. Prijavite se klikom na brzu prijavu. 

MT Mobile Ticketing j.d.o.o. ima raspisan natječaj za iOS programerku/progamera za rad u Zagrebu. Na ovom poslu vas očekuje razvoj nativne iOS aplikacije koristeći Xcode, Objective C i/ili Swift te REST API za komunikaciju sa serverom. Ako vam do sada pročitano nije tek gomila nepoznanica nastavite čitati...Trebate i znanje engleskog jezika, spremnost na timski rad te godinu dana radnog iskustva. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se klikom na link.

Tepih Centar d.o.o. ima raspisan natječaj za Stručnog referenta za informatičku podršku (m/ž) u Zagrebu. Ako vaš profil uključuje VŠS/VSS, izvrsnost u engleskom jeziku, poznavanje njemačkog jezika (prednost), izvrsno znanje rada na računalu te iskustvo u rasponu od 3-5 godina, prijavite se. 

Manpower za svog klijenta, renomiranu domaću kompaniju koja izrađuje dijelove za namještaj, podove i ostale proizvode za opremanje doma, zapošljava Informatičara (m/ž). Kandidata na ovoj poziciji očekuje administracija informatičkog sustava poduzeća u cjelini, održavanje servera, izrada i održavanje internet stranice te podešavanje i održavanje svih elektronskih uređaja unutar sustava. Kliknite na prijavu i sretno. 

Wollsdorf Leather, jedan od vodećih europskih proizvođača kože, s 1200 zaposlenika diljem svijeta, zapošljava Djelatnika za rad u odjelu Research & Development/CAD (m/ž) u poduzetničkoj zoni Jalžabet. Od vas se očekuje učinkovita komunikacija na engleskom jeziku s Teseo tehničkom podrškom i Wollsdorf IT sektorom, sposobnost analitičkog mišljenja i rješavanja problema te organiziranje rada i određivanje prioriteta. Prijavite se.

 Strabag BRVZ d.o.o. za usluge u Zagrebu zapošljava djelatnika za poziciju: Mitarbeiterin / Mitarbeiter IT-Servicedesk (m/f). Ukoliko ste vrli poznavatelj njemačkog jezika, provjerite natječaj i prijavite se na vrijeme – do 16.01.

P.I.N. Personal GmbH u Bavarskoj zapošljava Programera robota (m/ž). Opis posla uključuje određivanje redosljeda procesa, instalaciju softwera i programiranje robota (KUKA KRC 2 und KRC 4), izradu programa prema naputku te brojne druge zadatke. Otkrijte detalje na linku i prijavite se do 31.12.

Johnson Controls zapošljava na poziciji: Regional Commissioning Engineer - Project Manager (m/f) u Bratislavi, u Slovačkoj. Traži se iskusan pojedinac s iskustvom u instaliranju i puštanju sustava u pogon te sa znanjem upravljanja projektima. Imate li 2-4 godine iskustva? Vas se traži. Kliknite na brzu prijavu. 

BEL TEL d.o.o. u Osijeku zapošljava Informatičara (m/ž) s 2 godine radnog iskustva i spremnošću na terenski rad. Na ovom poslu vas očekuje izrada i konfiguracija mreže i mrežne opreme, poznavanje L2, L3 i WFI, konfiguracija IP telekomunikacijskog sustava (Asterisk). Sretno s prijavama.

Za dodatne poslove iz IT domene kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Pročitano 2442 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja