Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije - posao.hr

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije - posao.hr

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 24 Listopad 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 18. listopada 2018.      

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.


 

posao.hr, specijalizirani portal za zapošljavanje koji već više od 16 godina uspješno spaja poslodavce i posloprimce na tržištu rada traži Asistent administratora / Web dizajnera (m/ž). Ako si svakodnevno za računalom, dobro poznaješ HTML, dobro se snalaziš u CSS-u i znaš koristiti Photoshop, Corel ili neki slični software te si kreativan i vizualni tip osobe koji ima smisao za web dizajn prijavi se klikom na brzu prijavu!

Wollsdorf Components d.o.o. zapošljava na poziciji Djelatnik za rad u odjelu Research & Development / CAD (m/ž). Od kandidata se očekuje učinkovita komunikacija na engleskom jeziku s Teseo tehničkom podrškom i Wollsdorf IT sektorom te sposobnost analitičkog mišljenja i rješavanja problema. Prijavite se putem brze prijave.

Financijska agencija (Fina) ima otvoren natječaj za radno mjesto Suradnik za informatičku podršku (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod. Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su otkrivanje i otklanjanje zastoja, analiza uzroka zastoja te obavljanje informatičke podrške u RC/podružnici, obavljanje operativnih poslova neophodnih za ispravno funkcioniranje informatičkih sustava te koordinacija i pružanje podrške korisnicima u radu s informatičkom opremom. Više informacija saznajte klikom na brzu prijavu.

Facebook Ireland, vodeća internetska društvena mreža koju je 2004. godine osnovao Mark Zuckerberg, zapošljava na poziciji Market Specialist - Market Operations (m/f). Na ovom poslu ćete rješavati sve probleme koji svakodnevno pristižu putem ove društvene mreže. Potrebno vam je dvogodišnje iskustvo u istom ili srodnom području, strateško razmišljanje i sposobnost brzog rješavanja problema. Mjesto rada je u uredima smještenim u Dublinu. Provjerite sve detalje ovog impresivnog natječaja i presedana koji je Facebook izveo objavivši natječaj putem portala posao.hr. Više info saznajte klikom na brzu prijavu.

Centre for International Migration and Development (CIM) je u potrazi za Business Information Specialist for the Digitalisation of Budget Processes (m/f). Očekuje vas raznovrsan i zanimljiv posao (s visokom odgovornošću) u međunarodnom okruženju te mogućnost suradnje s drugim razvojnim organizacijama. Nudi vam se ugovor o radu u trajanju od dvije godine s mogućnošću produljenja te atraktivne mjesečne naknade uz plaću. Za više informacija kliknite na brzu prijavu.

Analytic Company GmbH za rad u Hamburgu, Njemačka traži MySQL Software Developer (m/f). Očekuje vas rad na inovativnim softverskim rješenjima za automobilsku industriju. Više info saznajte klikom na brzu prijavu.

Strabag BRVZ d.o.o. za sjedište u Zagrebu traži Suradnicu/Suradnika u timu Hosting & Cloud Services. Od kandidata se očekuje završeno tehničko obrazovanje (npr. fakultet ili visoka škola) ili višegodišnje radno iskustvo, solidno praktično iskustvo u jednom ili više gore navedenih područja rada te engleski jezik u govoru i pismu. Znanje njemačkog jezika je prednost. Prijaviti se možete klikom na brzu prijavu.

Ponudu ostalih IT poslova pogledajte ovdje.

Pročitano 1710 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

ATD14 300x250

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja