Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije - posao.hr

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije - posao.hr

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 20 Rujan 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 05. rujna 2018.      

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.


posao.hr za klijenta traži IT specialista (m/f). Mjesto rada je Slovenija. Od kandidata se osim odgovarajućeg obrazovanja očekuje i poznavanje rada s HTML 5, CSS 3, C# i .NET framework, Javascript/Java/C++/C te PHP/Python programskim jezikom. Nudi vam se rad s najboljim slovenskim i stranim kompanijama, mogućnost rada od kuće te pristup najnovijim trendovima iz IT područja. Ukoliko ste pouzdan, precizan i odgovoran kandidat kojeg krasi pozitivan stav i želja za pronalaskom rješenja prijavite se putem brze prijave.

Facebook Ireland, vodeća internetska društvena mreža koju je 2004. godine osnovao Mark Zuckerberg, zapošljava na poziciji Market Specialist - Market Operations (m/f). Na ovom poslu ćete rješavati sve probleme koji svakodnevno pristižu putem ove društvene mreže. Potrebno vam je dvogodišnje iskustvo u istom ili srodnom području, strateško razmišljanje i sposobnost brzog rješavanja problema. Mjesto rada je u uredima smještenim u Dublinu. Provjerite sve detalje ovog impresivnog natječaja i presedana koji je Facebook izveo objavivši natječaj putem portala posao.hr. Više info saznajte klikom na brzu prijavu.

Logobox d.o.o. za rad u Zagrebu traži Social Media & Content Managera (m/ž). Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su kreiranje strategija nastupa na društvenim mrežama, planiranje, kreiranje, optimizacija i plasiranje sadržaja za društvene mreže, upravljanje komunikacijom s fanovima na društvenim mrežama, izrada analiza i izvještaja na području online sadržaja i društvenih mreža te kreiranje strategija content marketinga. Od kandidata se očekuje min. 3 godine radnog iskustva na istim poslovima, sposobnost kreativnog i gramatički ispravnog pismenog izražavanja na hrvatskom jeziku, izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te izvrsno poznavanje rada na računalu, Internetu i društvenim mrežama. Prijavite se putem brze prijave. 

GFT Technologies SE je u potrazi za IT Consultantom (m/f). Mjesto rada je Frankfurt, Njemačka. Nudi vam se uvođenje u posao i edukacija te mogućnost rada na izazovnim projektima. Više info saznajte klikom na brzu prijavu.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Sistemski inženjer (m/ž). Kao član globalnog tima bit ćete odgovorni za podršku rada globalnog rješenja za dokument management sustav koji se koristi na raznim Teva lokacijama, monitoriranje rada sustava te sudjelovanje u globalnim projektima. Prednost će imati kandidati s poznavanjem dokument management sustava i iskustvom rada u internacionalnoj kompaniji. Prijaviti se možete klikom na brzu prijavu.

Verus informatika d.o.o. traži IT System Administratora - Microsoft (m/ž). Neka od potrebnih znanja za ovu poziciju su poznavanje MS Windows 7/8/8.1/10 (standardna administracija korisničkih postavki, adaptacija sustava, instalacija sistemskih nadogradnji), MS Server 2012/2016 (instalacija, administracija, adaptacija, prepoznavanje problema kroz event log, itd…), MS HyperV (priprema hardvera, instalacija hipervizora, konfiguracija, deploy virtualnih mašina, administracija VM-ova, održavanje, clustering…), Microsoft Windows AD (administracija korisnika, rad sa Group Policy i sl.). Nude se uvjeti i beneficije po dogovoru, ovisno o radnom iskustvu.
Prijavite se putem brze prijave.

PLAVA TVORNICA d.o.o. za rad u Osijeku traži Asistenta u marketingu (m/ž). Traži se osoba za stručno osposobljavanje koja ima izražen interes za područje marketinga i IT-a te koja želi steći iskustvo u dinamičnoj industriji i tvrtci koja radi s klijentima diljem svijeta. Ako si osoba koja svaki dan prati novosti i trendove u marketingu, proaktivna si, u većoj mjeri samostalna i ne libiš se davati ideje i sugestije, onda svakako iskoristi ovu priliku i prijavi se na oglas.

OMP Obrada metala u potrazi je za Cnc programerom-računalnim tehničarom za strojarstvo (m/ž). Na ovom radnom mjestu očekuje vas samostalna izrada programa, samostalni izbor alata i tehnoloških postupaka te organizacija poslova i kontrola. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Više info potražite u oglasu.

Pročitano 1380 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

ATD14 300x250

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja