RETN je od sada prisutan i u Zagrebu

RETN je od sada prisutan i u Zagrebu

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 31 Srpanj 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 31. srpnja 2018. 

RETN je od sada prisutan i u Zagrebu

Altus IT, najveći nezavisni data centar u Hrvatskoj, sa zadovoljstvom pozdravlja RETN koji je uspostavio svoju prisutnost (PoP) u data centru u Zagrebu.

Dolazak RETN-a u Altus IT data centar odražava rastuću potražnju za globalnim povezivanjem u ovoj regiji. Novi PoP proširuje doseg RETN mreže, pružajući lokalnim i međunarodnim tvrtkama izravan pristup njihovoj infrastrukturi i uslugama te osigurava pouzdanu i sigurnu vezu s IT i uslugama u oblaku dostupnim u Altus IT data centru.


 

RETN je jedan od vodećih nezavisnih europskih pružatelja mrežnih usluga s jedinstvenom mogućnošću povezivanja Europe i Azije. Njegova mreža pretežno je koncentrirana u Europi, zemljama ZND-a i Rusiji, što ga izdvaja od ostalih europskih i globalnih tvrtki. Od 2016. godine RETN je počeo širiti mrežu na ovu regiju kako bi podržao potrebe kupaca u jugoistočnoj Europi koji zahtijevaju visoku kvalitetu i pouzdanu vezu s cijelom Europom i obrnuto.

altus datcentar 19 web

Daniel Jasinski, direktor tvrtke RETN Poland, komentirajući pokretanje PoP-a, naglasio je: "Mi nastavljamo širiti našu prisutnost u jugoistočnoj Europi kako bismo poboljšali mogućnosti povezivanja naših kupaca i podržali njihov razvoj poslovanja u regiji. Novi PoP u Zagrebu pogodno je mjesto interkonekcija, povezujući zapadnu Europu preko Beča sa susjednim zemljama Balkana kroz jednu cjelovitu i lako upravljivu mrežu. Odabrali smo Altus IT data centar kako bismo uspostavili našu prisutnost u Hrvatskoj jer su se pokazali vodećima u regiji. Nakon uspješne implementacije PoP-a, veselimo se daljnjoj suradnji u budućnosti ".

altus datcentar 28 web

„Izuzetno smo zadovoljni što možemo pozdraviti RETN u našem data centru. RETN uvelike doprinosi našem ekosustavu  pružatelja mrežnih usluga sa svojim jedinstvenim položajem koji omogućava pružanje troškovno učinkovitih i pouzdanih rješenja za povezivanje sa Istočnom Europom, Rusijom i šire. Uključivanje kapaciteta RETN-a u naše data centar usluge znači unapređenje iskustva naših korisnika te time potvrđujemo našu ulogu čvorišta gdje se partneri, korisnici i operatori mogu susresti, razmjenjivati, promet i razvijati posao zajedno ”, komentirao je ovom prigodom Goran Đoreski, direktor tvrtke Altus IT.

altus datcentar 16 web

Pročitano 142 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja