Ispiši ovu stranicu
VIDEO koji će vas uvjeriti zašto je veličina bitna

VIDEO koji će vas uvjeriti zašto je veličina bitna Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Kolovoz 26 2019 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 26. kolovoza, 2019.

VIDEO koji će vas uvjeriti zašto je veličina bitna

Nekada davno, nepisano pravilo bilo je da se cijela obitelj okupi u dnevnoj sobi kako bi zajedno gledali TV. Kako su te sobe postajale veće, a obitelji se širile, javljale su se i potrebe za televizorom većih dimenzija. Zato danas pričamo o veličini. Zamislite da sa društvom gledate finale svjetskog prvenstva u nogometu na televizoru dijagonale 32 inča. Neki vam to nikada ne bi oprostili! Nakon gledanja ovog zabavnog videa bit će vam jasno i zašto.

U postavljanju standarda za pravu veličinu ekrana, Samsung je napravio veliki iskorak sa Samsung QLED televizorima. Slijedi nekoliko argumenata zašto biste baš trebali nabaviti televizor većih dimenzija ekrana.

Vaš oftalmolog ne bi imao ništa protiv

Sva istraživanja pokazuju da je QLED tehnologija sigurna za vid, pa udaljenost vašeg kauča od ekrana više nije bitna. Sada možete bez grižnje savjesti uživati u jasnoj i živopisnoj slici na velikom ekranu, a da pritom ne naprežete svoje oči. Ako ne vjerujete nama, pitajte svog oftalmologa. Osim toga, o navedenoj temi bi trebali voditi računa i svi poslodavci i tvrtke pri izboru monitora svojih djelatnika.

Istovremeno ste kod kuće, ali i u kinu – u čemu je fora?

Za sve ljubitelje filma ekrani iznad 75 inča su savršeni jer pružaju izuzetnu dubinu i čistoću slike, tako da će svi detalji omiljenih filmova biti vidljivi iz svakog dijela vašeg dnevnog boravka. Filmski maraton je ponovo „IN“, uz činjenicu da vas vaš televizor, bez obzira na to da li birate SF, klasik ili akciju, neće izneveriti. S druge strane, ako je na repertoaru gledanje utakmice omiljenog kluba, Samsung QLED televizori će bez pretjerivanja, stvoriti dojam kao da ste na stadionu. Zapravo, jedino što ne mogu, je utjecati na rezultate utakmica.

Gejming arena u vašoj sobi? Zašto ne!

Uz odabir Auto Game načinu rada, Samsung QLED TV možete prebaciti na režim za igre i otvorit ćete savršenu gejming arenu za najdraže video igre. Provedite onoliko vremena koliko želite opuštajući se uz vrhunske performanse i napredne funkcije poput kraćih perioda učitavanja i unaprjeđene brzine osvježavanja ekrana. Potpuni doživljaj osigurava vam Game Motion Plus opcija, koja igračima pruža neprekinuto i pregledno vidno polje tijekom igre.

Umjetnička instalacija na zidu

Kada ne uživate u filmovima ili ste samo napravili pauzu od video igranja, vaš omiljeni televizor neće samo pasivno stajati na zidu. Odlična stvar je što ga možete pretvoriti u dio interijera svog doma. Samsung QLED TV može prikazivati vaše najdraže fotografije, umjetničke slike ili samo vrijeme i vremensku prognozu. Čak ima moć i da postane gotovo nevidljiv, uz imitaciju pozadinskih boja pomoću kojih se stapa s prostorom. Dodatno, za opuštenu atmosferu i bezbrižno uživanje u večeri, razgovoru, ili čitanju knjige, možete namjestiti svoj televizor da pušta laganu pozadinsku glazbu. Kada stavite na papir koliko bi potrošili na nove naočale za vid, kartu za svjetsko prvenstvo u nogometu ili redovni odlazak u kino, a koliko s druge strane dobivate na gejming doživljaju, kvaliteti slike i estetici, sami ćete shvatiti kako vrhunska digitalna tehnologija i savršena slika u jednom velikom ekranu i ne koštaju puno.

Pročitano 454 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Kolovoz 27 2019