Posveta splitske kantautorice Bobu Dylanu

Posveta splitske kantautorice Bobu Dylanu Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Ožujak 15 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

15. ožujka, 2021. | Zagreb

Uredio: Božidar Žitnik 

Posveta splitske kantautorice Bobu Dylanu
 

Splitska učiteljica i kantautorica Ivana Pezo pod umjetničkim imenom Billie Joan je nakon hvaljenog debi albuma „Barren Land“ iz 2017. pripremila drugi solo album „Selfless“ koji izlazi ovog proljeća u izdanju nezavisne izdavačke kuće DOP Records i Aquarius Recordsa. Na domaćoj glazbenoj sceni prepoznata kao predstavnica novog vala hrvatskih kantautorica gdje uz Irenu Žilić, Ninu Romić, Saru Renar, Mary May čini kvalitativni vrh i prvu ligu izvođačica s izraženim ambicijama proboja na globalnu kantautorsku scenu.  


Billie Joan je unplugged punk kantautorica i karika koja nedostaje između nacionalnih varijanti Joan Jett, Joan Baez i Billie Holiday. Lani ste je mogli zapaziti kao dijelom novog vala izvođačica u sklopu projekta #femmenouvelle gdje je uz Idu Prester, Niku Turković, Ninu Bajsić i druge glazbenice predstavljena kao jedna od najinteresantnijih domaćih kantautorica.

 „Little Jimmy je po splitski Mali Šime. Osobu opisanu u spotu, naći ćete u svakom kutku zemlje, iskorištenu i zaboravljenu, samo se malo potrudite i držite oči širom zatvorene, kao što to uvijek radite.“ - rekla je Ivana o novom singlu. U novom je video spotu za singl „Little Jimmy“ odala otvoreni tribute legendarnom Bob Dylanu i jednom od prvih video spotova u povijesti rock glazbe „Subterranean Homesick Blues“.

Po objavi novog albuma, ovisno o popuštanju pandemijske situacije, album će promovirati uživo diljem RH, u organizaciji matične koncertne agencije A1 Booking Agency.

 

Pročitano 572 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Ožujak 15 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja