TP Vision - Philips TV 8818 EISA 2023 TP Vision - Philips TV 8818 EISA 2023

TP Vision osvojio četiri prestižne EISA nagrade za Philips TV i audio proizvode Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Kolovoz 17 2023 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
16. kolovoza, 2023. | Amsterdam| Uredio: Božidar Žitnik   

TP Vision osvojio četiri prestižne EISA nagrade za Philips TV i audio proizvode 

  • 55” OLED808/OLED818 osvojio je nagradu EISA Best Buy OLED TV 2023/24.
  • 55” PUS8808/PUS8818 – The One - nagrađen je EISA nagradom u kategoriji Family TV 2023/24.
  • Philips Fidelio L4 dobitnik je nagrade EISA Best Buy za najbolje bežične slušalice 2023/24.
  • Philips Fidelio T2 osvaja EISA nagradu za najbolje In-Ear slušalice 2023/24. 

TP Vision nastavlja dobivati izvanredna profesionalna priznanja za iznimno uspješan proces razvoja proizvoda za svoje Philips Ambilight televizore i Philipsove audio proizvode. Tvrtka TP Vision ponovno je prepoznata na najvišoj razini, od strane struke, osvojivši četiri prestižne EISA nagrade 2023/24.


Nagrade odražavaju poziciju brenda Philips TV & Sound kao jedinog brenda potrošačke elektronike (eng. CE) klase 'A' čije se sjedište i proizvodni pogoni još uvijek nalaze u Europi i koji nastavlja sa značajnim ulaganjem u istraživanje i razvoj tehnologija, razvoj proizvoda i dizajna unutar vlastitih pogona. 

Ambilight televizori uživaju jedinstvenu i uspješnu poziciju na tržištu, zahvaljujući svojoj kombinaciji izvanredne kvalitete slike i zvuka, inovativne tehnologije i iznimnog europskog dizajna. Dodatni plus je jedinstveni imerzivni učinak Ambilighta, koji je osvojio naklonost stručnog žirija EISA-e.

TP_vision/8808-EISA
Još jednom, OLED TV tvrtke Philips pobijedio je u kategoriji high-end televizora, ali  je i model 'The One' 8808/8818 LCD Ambilight također dokazao naprednu kvalitetu u asortimanu Ambilight TV-a osvojivši nagradu EISA Family TV 2023/24.

TP Vision - Fidelio L4 - EISA
Isti trend visoke kvalitete sada slijede i proizvodi iz kategorije Philips Audio, a posebno se to odnosi premium proizvode marke Fidelio. EISA je prepoznala kontinuirani napredak audio proizvoda i slušalica Philips Fidelio dodijelivši nagrade 2023/24 novim L4 over-ear i novim T2 TWS modelima.
 

Nagrade EISA (Expert Imaging and Sound Association) predstavljaju vrhunsko priznanje od strane kolega iz AV industrije. Posljednju 41 godinu organizacija je odabirala najbolje proizvode u kategorijama TV, slike i zvuka. Proizvode iz raznih kategorija ocjenjivao je ESIA žiri sastavljen do stručnjaka i tehničkih gurua koji predstavljaju 59 najuglednijih specijaliziranih tehnoloških publikacija iz 30 zemalja diljem svijeta. 

Komentirajući osvojene EISA nagrade, direktor marketinga tvrtke TP Visiona Martijn Smelt izjavio je: ‘’Tim TP Visiona apsolutno cijeni sve nagrade i osvaja mnoge, ali posebno smo ponosni na osvajanje EISA nagrada budući da ocjenjivački tim predstavlja najstručnije i najcjenjenije stručnjake u industriji potrošačke elektronike. Još jednom, naša ogromna ulaganja u razvoj svih aspekata naših Ambilight TV-a i Fidelio Audio proizvoda u našoj tvrtki nastavljaju definirati trendove i drago nam je što smo uspjeli osvojiti četiri EISA nagrade u TV i audio kategorijama.'' 

  Nagrađeni proizvodi

EISA Philips 55OLED808/818 OLED TV 

Prilikom dodjele nagrade OLED modelima 55OLED808/OLED818 kao EISA Best Buy OLED TV-a 2023/2024, suci su rekli: Izvrsna izvedba slike i pristupačna cijena čine 55OLED808/818 OLED TV-om koji može pobijediti na konkurentnom tržištu srednje klase. Nadovezujući se na uspjeh prethodnih modela serije 8, ovaj novi set prikazuje poboljšanja Philipsovog procesora P5, sustava Ambilight i korisničkog sučelja. To je izvrstan televizor s 4K HDR rezolucijom, koji ima vrhunsku kontrolu svjetla i kontrasta, vješto mapiranje tonova, dok je HD prikaz učinkovito poboljšan. Kao što se i očekivalo od Philipsovih zaslona, u ponudi je mnoštvo opcija prilagodbe slike za 55OLED808/818, kao i  dobro, unaprijed podešene postavke za jednostavnu upotrebu. Google TV pametna platforma, HDMI 2.1 povezivost i snažan integrirani zvučni sustav upotpunjuju pobjedničku ponudu.


EISA Philips 'The One' (55PUS8808/PUS8818)

Odabirom 'The One' (55PUS8808/PUS8818) kao pobjednika u kategoriji EISA Family TV 2023/2024 suci su priznali: Ovaj Philipsov LCD TV od 55 inča s omogućenim Ambilightom osvojjit će vaš dnevni broravak zahvaljujući svom S-IPS panelu koji podržava širok kut gledanja i prodornoj, svijetloj slici koju ne ometa ambijentalno svjetlo. Pozicioniran kao svestrani uređaj za kućnu zabavu, 55PUS8808/8818 odgovara visokim zahtjevima tržišta zahvaljujući svom vrhunskom zvuku od 2x40 W, HDR rezoluciji u više formata, vjerodajnicama za gameing i Google TV pametnoj platformi bogatoj sadržajem. Tu je čak i DTS Play-Fi integracija, omogućujući TV-u da postane dio multiroom audio sustava ili preuzme dužnosti središnjeg kanala u postavci surround zvuka. Philipsov elegantni stil također zaslužuje palac gore, ali kvaliteta slike modela 55PUS8808/8818 i pristupačna cijena su ono što je točka na i.


EISA Philips Fidelio L4 over-ear slušalicePrepoznajući izvanredne kvalitete Philips Fidelio L4 over-ear slušalica kao EISA Best Buy Wireless Headphones 2023/24, suci su rekli: Philipsov Fidelio L4 je ultimativni svakodnevni „radoholičar“: moderan, udoban, s vrhunskom kvalitetom zvuka i opremljen 40 mm upravljačkim programom obloženim grafenom. Flagship slušalice tvrtke, svojim dizajnom potiču dugotrajne sesije slušanja zahvaljujući jastučićima za slušalice, Muirhead kožnoj traci za glavu i nadglavlju od lagane legure. Adaptive AnC, koji koristi kvartet strateški postavljenih mikrofona, ukomponiran je za sprječavanje neželjenog zvuk, kao i za daljnje poboljšanje performansi visokokvalitetne Bluetooth veze Fidelia L4 (opcije kodeka LDAC, AAC, SBC i LC3 ovdje pružaju svestranost). Ostale premium značajke uključuju multipoint Bluetooth, tehnologiju brzog uparivanja, USB-C spajanje i trajanje baterije do 50 sati s Quick-Charge funkcijom. Ovo je fantastičan Philipsov svestrani proizvod.

EISA Philips Fidelio T2
A u jednoj od najkonkurentnijih kategorija, suci su izdvojili nove Philips T2 TWS kao najbolje u kategoriji EISA In-ear Headphones 2023/24, uz komentar: Odvažna nadogradnja svog prethodnika, Fidelio T2 ima manji oblik, ali i poboljšanu kvalitetu zvuka i jednostavnost korištenja. Dvosmjerni akustični dizajn temelji se na elektrodinamičkom pokretaču obloženom grafenom, a svaka kapsula sadrži tri mikrofona za učinkovito aktivno potiskivanje buke i detekciju glasa. Također su udobne i oblikovane tako da sigurno pristaju vašem uhu, s Philipsovom "targus bravom" u tri točke koja donosi bezbrižnost - nikada ih nećete izgubiti dok hodate ili putujete. Ključ privlačnosti ovog pravog bežičnog uređaja je njegova kompatibilnost s Amazon Alexom, Apple Siri i Google Assistantom te iznimno brzo uparivanje. Vrijeme punjenja je također brzo, potrebno je samo 15 minuta za jedan sat reprodukcije. Saveznik ovim hardverskim inovacijama je i najnoviji Bluetooth čipset za slušanje zvuka visoke kvalitete.

55” OLED808 i 55” PUS8808 u prodaji su diljem Europe, a u Velikoj Britaniji će biti dostupni u rujnu. Philips Fidelio L4 i Philips T2 slušalice bit će predstavljeni u rujnu 2023. godine.

 

 
Pročitano 1106 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Kolovoz 17 2023

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja