Ispiši ovu stranicu
Samsung Galaxy Note10+ 5G ocjenjen kao pametni uređaj s najboljim kamerama

Samsung Galaxy Note10+ 5G ocjenjen kao pametni uređaj s najboljim kamerama Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Kolovoz 14 2019 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb,14. kolovoza, 2019.

Samsung Galaxy Note10+ 5G ocjenjen kao pametni uređaj s najboljim kamerama

Kao što smo i očekivali, novi Galaxy Note10+ 5G, najnovija Samsungova perjanica predstavljena nedavno u New Yorku, ima najbolju prednju i stražnju kameru, kao i najbolji rezultat prilikom snimanja videozapisa. To su rezultati DxOMark, specijalizirane internetske stranice za recenziju kamera na mobilnim uređajima. Prilikom testiranja, Note10+ 5G je osvojio prvo mjesto za svoju stražnju kameru, sa sveukupnim rezultatom od 113 bodova, dok je vodeću poziciju na DxOMark Selfie ljestvici osvojio i za prednju kameru sa osvojenih 99 bodova.

Galaxy Note10 i Galaxy Note10+ koriste najsuvremenije inovacije koje korisnicima omogućuju savršene videozapise i fotografije vrhunske kvalitete, bez potrebe za dodatnom opremom. Ovi pametni uređaji također imaju značajku Live focus video i Zoom-In mikrofon u cilju poboljšanja vizualnog i zvučnog sadržaja videozapisa, dok nova Super steady značajka omogućava mirne videozapise.

 

                                                                                                                                      Dxo 1

Dxo 2

Galaxy Note10 korisnici mogu uređivati svoje fotografije i videozapise u pokretu, bez potrebe za povezivanje s računalom, a zahvaljujući S Pen olovci mogu izabrati precizan trenutak koji žele izdvojiti. Dodatne pogodnosti uključuju značajke AR Doodle, 3D skener i noćni režim za prednju kamere.

galaxy note10 3

 

DxOMark je specijalizirana internetska stranica koja se bavi procjenom kvalitete i ocjenjivanjem samih kamera i njihovih leća, kao i kvalitetom fotografije na pametnom uređaju. Uređaji na testu prolaze rigorozne protokole, a finalnu procjenu daje tim inženjera koji testiraju kvalitetu fotografija i videozapisa u nadi da će korisnicima omogućiti pouzdan izvještaj o performansama kamera pametnih uređaja. 

Pročitano 1126 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Kolovoz 14 2019