pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 04 Travanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 04. travnja 2019.      

Koji su aktualni poslovi na tržištu rada?

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova 

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije' na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno! 


 

Comminus d.o.o. u Zagrebu zapošljava na 6 pozicija. Traže se Full Stack Developer (m/ž), Data Analyst (m/ž), System Administrator (m/ž) i djelatnici za brojne druge pozicije. Koje? Provjerite na linku i pravite se do 25.04.

Kuhada d.o.o., web & hosting & marketing agencija s desetogodišnjim iskustvom, pojačava svoj peteročlani tim i zapošljava Site Buildera/Web Developera (m/ž). Mjesto rada je prema mjestu stanovanja, a traženi kandidat treba biti sposoban samostalno raditi na projektima i učiti nove tehnologije. Posao se primarno svodi na izradu i postavljanje web trgovina i web stranica. Jesmo li vas dovoljno motivirali na prijavu? Mislimo da jesmo...

ViagemIT d.o.o. mlada IT tvrtka koja se bavi razvojem modernih i zanimljivih web i mobile aplikacija za inozemne klijente, proširuje svoj tim. Zapošljava na poziciji: Angular/PHP developer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a nude vam se benefiti poput fleksibilnog radnog vremena, besplatne online edukacije, mogućnosti za odlazak na konferencije u inozemstvo, laptopa, te plaće u rasponu od 6000 kn do 9500 kn. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti brzom prijavom. 

MT Mobile Ticketing j.d.o.o. zbog povećanog obujma posla zapošljava na poziciji: Ruby/Python developer (m/ž). Potrebna znanja uključuju 6 mjeseci do godinu dana iskustva s razvojem backend sustava. Također, iskustvo s Ruby ili Python programskim jezicima, osnovno poznavanje baza podataka (MySQL), razumijevanje objektno orijentiranog programiranja. Ako ste uz sve navedeno i osoba fakultetski educirana te ste odgovorni i društveni, vjerojatno se baš vas traži. Prijavite se. Mjesto rada je Zagreb.

2e Systems GmbH ima raspisan natječaj za Front End developera (m/ž) u Zagrebu. Riječ je o njemačkom poslodavcu koji je s radom počeo davne 2000., a sada posluje i u Hrvatskoj, Irskoj, Velikoj Britaniji, SAD-u i Australiji. Želite li ostvariti zavidnu karijeru u međunarodnom okruženju, ne propustite kliknuti na link. 

Logobox d.o.o. zapošljava na 2 pozicije u Zagrebu. Traže se WordPress Web developer (m/ž) i Web dizajner (m/ž). Logobox agencija je specijalizirana za digitalni marketing, ali koja se ne libi uhvatiti u koštac i s offline marketinškim aktivnostima. Bavi se grafičkim dizajnom, izradom web stranica, vođenjem društvenih mreža, oglašavanjem, kreiranjem sadržaja te razvojem marketinških strategija i kampanja. Ukoliko smo vas dovoljno zainteresirali, kliknite na link i provjerite ponuđene natječaje.

Crionis LLC, za rad od kuće i online, nudi 8 poslova na koje se možete prijaviti. JavaScript Developer (m/f), HTML/CSS developer (m/f), ReactJS Developer (m/f), tek su dio zanimljive poslovne ponude. Provjerite ih sve, aplicirajte do 14.04. u svega nekoliko klikova.

MCS Grupa d.o.o. traži Senior Software Developera (m/ž) u Zagrebu.
Pridružite se timu koji već dugi niz godina stvara najbolje i najpoželjnije Cloud IT sustave u zdravstvu. Želite li biti najbolji u onome što radite te raditi za tvrtku koja je jedan od najpoželjnijih poslodavaca na IT tržištu? Prijavite se ako želite raditi u pravoj maloj „tvornici“ softvera za zdravstvo.

Tvrtka Teched jedna je od vodećih hrvatskih tvrtki na području razvoja i implementacije složenih informacijskih sustava izrađenih po narudžbi. Trenutno je u potrazi za djelatnikom na poziciji: .NET/Web Programer/Projektant (m/ž).
Od kandidata se očekuje odlično poznavanje osnova programiranja i iskustvo u izradi web aplikacija. Pronalazite se u opisu? Prijavite se.

Manpower za klijenta - internacionalnu kompaniju Omax S.p.A., zapošljava na poziciji: Software PLC engineer (m/f), za rad od kuće te za terenski rad. Ako ste spremni raditi na projektima po Europi (6-8 mjeseci u godini) te ostatak vremena raditi iz udobnosti svoga doma, a imate iskustvo rada iz spomenutog područja, provjerite više informacija oko prijave na linku.

Za dodatne poslove iz IT domene kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Pročitano 3348 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja