pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 28 Lipanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 28. lipnja 2019.      

Koji su aktualni poslovi na tržištu rada?

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova 

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije' na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno! 


Pliva, najveća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i jedna od vodećih u regiji Jugoistočne Europe, trenutno zapošljava softverskog inženjera (m/ž). Kao član Globalnog IT tima imat ćete priliku surađivati s kolegama širom svijeta i bit ćete odgovorni za analizu i implementaciju poslovnih procesa, za razvoj novih softverskih rješenja, administraciju sustava za upravljanje bazama podataka i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Provjerite koje uvjete trebate zadovoljiti kako biste bili idealni kandidat ili kandidatkinja za ovo radno mjesto i aplicirajte na vrijeme.

Schubert Elektroanlagen GmbH, zapošljava na poziciji: Programmer for SPS, PLC and Control Systems (x/f/m) u Austriji, 60 km od Beča. Ako imate završen sveučilišni studij elektrotehnike, softverskog inženjerstva ili slične tehničke struke, najmanje trogodišnje profesionalno iskustvo, a znate engleski jezik (najmanje razina B2), ovaj bi vas natječaj itekako mogao zanimati. Njemačke vještine (B1 / B2) su prednost, ali nisu uvjet za prijavu. Ako ste motivirani za ugodan timski rad i spremni ste na česta putovanja – aplicirajte.

GlobalLogic d.d. zapošljava na 3 pozicije u Zagrebu. Software Engineer (m/ž), Software Engineer for Embedded Systems (m/ž), Senior Software Engineer for Embedded Systems (m/ž), traženi su kandidati ili kandidatkinje, a prijave se zaprimaju do 26.07. Provjerite koji natječaj najbolje odgovara vašim kompetencijama i prijavite se u roku.

AA Euro Croatia zapošljava na poziciji: Automation Engineer (m/ž) u mjestu Killarney, u Irskoj. Na ovom ćete radnom mjestu osiguravati rješenja za automatizaciju novih i postojećih dizalica, povezat ćete se s projektantima elektrotehnike i drugim dizajnerskim disciplinama, kako biste pripremili zahtjeve sustava i razvili / dokumentirali softverska rješenja. Ako vas zanima inozemni rad i u ovom ste polju 'maher', prijavite se.

Amdocs ima raspisan natječaj za poziciju Front-End / Web Developer (m/ž) u Bukureštu, u Rumunjskoj. Glavne odgovornosti bit će vam osmišljavanje razvoja, poboljšavanje, debuggiranje i implementiranje softvera. Istražit ćete, testirati, izgraditi i koordinirati pretvorbu i / ili integraciju novih proizvoda na temelju zahtjeva klijenata. Provjerite koje još uvjete trebate zadovoljiti i pravovremeno se prijavite.

KeepBuzz Limited zapošljava UX / UI dizajnera (m/ž) za rad od doma. Potrebno vam je višegodišnje iskustvo u ovom polju, te minimalno srednja stručna sprema. Ako vas zanima honorarni posao koji ćete obavljati od doma, onda nikako nemojte propustiti ovu priliku – kliknite na oglas.

Proakustik security d.o.o. već duže od četvrt stoljeća prisutan je na tržištu, kao jedan od lidera na polju tehnologija za tehničku zaštitu i slične napredne tehnologije. Proširuje svoj tim u Zagrebu i traži izvrsne pojedince za pozicije: Web master / Pomoćnik Web mastera (m/ž), Kreator Web sadržaja (m/ž). Svakako provjerite o kakvim se uvjetima radi i izvršite prijavu na vrijeme.

Manpower, za klijenta – Iskon Internet d.d., zapošljava Mid-Senior Developera (m/ž) u Zagrebu. Odgovornosti koje ova pozicija nosi uključuju razvoj novih funkcionalnosti u SAP Sales & Service Cloud CRM sustavu, razvoj integracijskog sloja u Java Spring tehnologijama te druge zadaće po nalogu poslodavca. Više detalja saznajte na linku.

Teximp Retro d.o.o. zbog povećanja obujma posla i budućih projekata traži kandidata za poziciju: programer u području automatizacije (m/ž), za rad u Sesvetama. Opis posla predstavlja instalacije, ispitivanje i programiranje robotskih ćelija, također i projektiranje robotskih ćelija te izradu dokumentacije. Potrebne kvalifikacije za ovaj posao uključuju VŠS, VSS elektro ili strojarskog usmjerenja, programiranje robotske ruke Fanuc, znanje u elektronici, elektrotehnici i mehanici i niz drugih kompetencija. Više o uvjetima natječaja provjerite na linku i aplicirajte na vrijeme.

Logobox, agencija specijalizirana za digitalni marketing, zapošljava WordPress Web developera (m/ž) u Zagrebu. Osnovne zadaće na ovoj poziciji obuhvaćaju razvoj i održavanje responzivnih WordPress stranica, suradnju s grafičkim dizajnerom prilikom izrade dizajna web stranice, aktivno sudjelovanje u stvaranju i specificiranju web-based projekata, suradnju s kolegama na projektima (kreativci, digitalci i accounti). Ukoliko ste motivirani za prijavu, kliknite na link i aplicirajte.    

Za dodatne poslove iz IT domene kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Pročitano 4104 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja