pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 06 Lipanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 06. lipnja 2019.      

Koji su aktualni poslovi na tržištu rada?

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova 

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije' na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno! 


 

Cratis d.o.o., na hrvatskom se tržištu pozicionirao kao jedan od vodećih managed cloud i datacentar operatera, a trenutno u Varaždinu zapošljava Junior Windows System Administratora (m/ž). Odabrani kandidat će raditi u Windows odjelu na administraciji Windows poslužitelja i pripadajućih servisa. Okruženom s timom stručnjaka, kandidatu se pruža mogućnost izuzetno brzog napretka i rasta. Moguće su prijave i bez radnog iskustva. Detaljnije provjerite u natječaju.

Međunarodna agencija za razvoj (MARA) tvrtka je koja na tržištu djeluje samostalno, s ciljem pružanja potpore u razvoju svojim klijentima – lokalnoj i regionalnoj samoupravi, javnim ustanovama, udrugama i poduzetnicima. Potpora razvoju podrazumijeva izradu lokalnih i regionalnih strateških dokumenata, izradu studija izvodljivosti i EU projekata te savjetovanje u područjima poslovnog razvoja, razvoja lokalne zajednice, gospodarstva i turizma. Ako se želite priključiti ovom timu, imate tu mogućnost, budući da trenutno ima tri raspisana natječaja. Traže se djelatnici za radna mjesta: Angular 6 Software Developer (m/ž), RAD developer/Mendix Expert (m/ž) i Application Automation Engineer (m/ž). Provjerite uvjete natječaja i prijavite se brzom prijavom.

Soft-Con d.o.o.,  inovativna je tvrka koja se bavi razvojem softverskih rješenja i usluga temeljenih na tehnologiji otvorenog koda. U Varaždinu nudi zaposljenje na poziciji: Junior Java Developer (m/ž). Razvijat ćete i održavati visoko kvalitetni softver u automobilskoj industriji, sudjelovat ćete u međunarodnim projektima. Pogodnosti koje poslodavac nudi uključuju isplatu 13. plaće (kao nagradu), fleksibilno radno vrijeme, kontinuirani profesionalni rast, rad u opuštenoj atmosferi,... Od osobe na ovom radnom mjestu očekuje se uspješno završen informatički studij (Bachelor/Master) ili srodno obrazovanje te visok osjećaj odgovornosti, analitičko i konceptualno razmišljanje. Ako smo vas motivirali za prijavu, kliknite na link.

RB Tehnika d.o.o., tvrtka je koja se bavi razvojem i implementacijom CAD/CAM softvera STIJENE, koji se upotrebljava kao softverski alat u proizvodnji i prodaji ALU, PVC i drvenih prozora, vrata i stijena općenito. Trenutno za svoj tim traži djelatnika u tehničkoj podršci (m/ž) u Čakovcu. Očekuje vas instalacija i održavanje računalnog programa STIJENE (putem interneta), tehnička podrška korisnicima (putem telefona i interneta) te razrada i unos tehničkih parametara za profile, rolete i okove. Više detalja oko uvjeta za prijavu možete doznati na linku.

InSky Solutions d.o.o., izrazito je mlada tvrtka, koju čine vrlo iskusni pojedinci. Core business tvrtke upravljanje je odnosa s korisnicima i korisničko iskustvo, odnosno CRM. Za svoj ured u Zagrebu zapošljavaju Data Scientista (m/ž), Junior poslovnog konzultanta (m/ž), Software arhitekta (m/ž) i .NET developera (m/ž). Stimulativna primanja, izdašni bonusi, mogućnost putovanja po cijeloj Hrvatskoj, česta druženja unutar tima, tek su dio pozitivnih faktora koji vas mogu namamiti na prijavu. Ako smo u tome uspjeli, kliknite na natječaj za željenu poziciju i aplicirajte.

Neon Bjorn d.o.o., mlada je i inovativna tvrtka koja se probija na svjetsko tržište softvera za turističke agencije. Trenutno za svoj tim traži Mid/Senior Mobile App Developera (m/ž) sa znanjem Android i iOS tehnologije te Javascripta. Uredi se nalaze u Ilici na zagrebačkom Črnomercu, a moguć je i povremeni rad od kuće. Ako ste motivirani za prijavu, provjerite detalje na linku. Ukoliko ste više zainteresirani za pozicije: Travel software customer support (m/ž), Junior Developer (m/ž) ili Mid/Senior Developer (m/ž), provjerite uvjete prijave na linku.

Oglasnik d.o.o., jedan od lidera među oglašivačima, zapošljava sistem administratora (m/ž) za studentski posao. Odabrana će osoba biti podrška djelatnicima pri korištenju informatičke opreme, dijagnosticirat će i otklanjati kvarove, brinuti o servisiranju IT opreme, a po potrebi obavljati i druge srodne poslove. Očekuje vas prilika da steknete nova znanja, kao i kave u izobilju. Dovoljno razloga da kliknete na brzu prijavu.

Direct Booker d.o.o., najbrže rastuća agencija za privatni smještaj u regiji i treća najbrže rastuća tvrtka u Hrvatskoj, prema uglednom poslovnom časopisu „Lider“, zapošljava na dvije pozicije u Dubrovniku. Nedostaju programski inženjer - senior (m/ž) i programski inženjer – junior (m/ž). Trenutno je u timu više od 45 ambicioznih i entuzijastičnih profesionalaca, koji svojim znanjem i iskustvom pomažu firmi da u svom portfelju upravlja s više od 6 000 smještajnih jedinica. Ukoliko vas zanima rad u ovom dinamičnom okruženju, znate što vam je činiti – kliknite na brzu prijavu za odabrano radno mjesto.  

Pliva trenutno ima raspisan natječaj za višeg poslovnog analitičara za validaciju računalnih sustava (m/ž) u Zagrebu. U Globalnom IT timu koji podržava poslovanje istraživanja i razvoja, odgovornosti odabrane osobe za ovo radno mjesto uključivat će: sudjelovanje u validaciji aplikacija prema poslovnim potrebama i internim procedurama, pripremu dokumenata za validaciju računalnih sustava, izravnu suradnju s različitim poslovnim i IT područjima te brojne druge zadatke, po nalogu poslodavca. Uvjete i način prijave provjerite u natječaju.

Logobox, agencija specijalizirana za digitalni marketing, zapošljava grafičkog dizajnera (m/ž) i WordPress developera (m/ž) u Zagrebu. Riječ je o agenciji koja se bavi grafičkim dizajnom, izradom web stranica, vođenjem društvenih mreža, oglašavanjem, kreiranjem sadržaja te razvojem marketinških strategija i kampanja. Kliknite na link da biste provjerili uvjete i izvršili prijavu.  

Za dodatne poslove iz IT domene kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Pročitano 3818 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja