Najmanje bežične slušalice na svijetu - Earin

Najmanje bežične slušalice na svijetu - Earin

Objavljeno u HiFi Napisao  Siječanj 14 2015 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Najmanje bežične slušalice na svijetu rasprodane su u manje od 30 minuta

Prošlog četvrtka, 8. siječnja, na tržištu se pojavio dugo očekivani proizvod, najmanje slušalice na svijetu Earin. Svojevrsni fenomen je kako je tako maleni proizvod stvorio tako veliko zanimanje, da je cijela serija od 1000 uređaja rasprodana za manje od 30 minuta.

 

"Osjećaj je upravo nevjeratan kada se u pola sata rasproda cijela serija. Razmijemo da imamo dobar proizvod i da je postojalo veliki zanimanje za Earin kao i za našu kompaniju, ali, to je zaista za nas bilo iznenađenje da se tako brzo rasprodaju. ”, rekao je Per Sennström koji je jedan od kreatora Earin slušalica. Earin je - kao što smo napomenuli - najmanja bežična slušalica koju možemo staviti u uho na tržištu, uopće. Kada se smjeste u oba uha funkcioniraju poput jednih klasičnih Bluetooth slušalica koje isporučuju audio visoke kvalitete. Dizajn kompaktne kapsule je savršen za pohranu bubica kada nisu u upotrebi, ali, također i za nošenje u džepu. Kako bi se stvorilo još više fleksibilnosti u pokretu i produžilo vrijeme reprodukcije kapsule funkcioniraju i kao punjač.

Švedsku kompaniju osnovala su dvojica inženjera, Per Sennström i Kiril Trajkovski, a obojica imaju sjajno iskustvo iz Nokije i Sony Erikssona, kao i Olle Lindén koji ima više od 10 godina iskustvo u industriji mobilne telefonije. Zajednički su odlučili stvoriti nešto što im se učinilo da nedostaje na tržištu. "S Earin slušalicama nudimo inovativan proizvod unutar segmenta koji je već godinama statičan. Dakle, Earin je potpuno bežičan sustav i istovremeno malen poput tradicionalnih in-ear slušalica", izjavio je Kiril Trajkovski. A sve je zapravo započelo njihovom kampanjom na Kickstarteru. Skrenuli su puno pozornosti medija, kako švedskih, tako i međunarodnih, te su prikupili gotovo milion GBP. Također, kampanja je u ShortList magazinu označena kao "Kickstarter godine". Trenutno se u kompaniji rasprvlja o dostupnosti Earin slušalica u trgovinama, no, najizgledniji je još jedan krug prednarudžbi, prije nego što se to dogodi. "Očekujemo dostupnost Earin slušalica u trgovinama do Q2. Trenutno najveće zanimanje postoji u SAD, i to je razlog zašto nam je primarni fokus opskrbiti tamošnje trgovine s Earin slušalicama.", rekao je Olle Lindén.

Pročitano 6428 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Kolovoz 10 2015
Božidar Žitnik

Ljubitelj novih tehnologija, zanimanje za primjenu istih u svakodnevnom životu i poslu. Demistifikacija tehnologije i vizija učenja kroz rad i zabavu. Idejni začetnik emisije Novi milenij kao i portala

Više u ovoj kategoriji: « Cambridge Audio - DAC Magic XS

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja