Pronašli smo 3

Napisao/la Objavljeno u Pronašli smo Ožujak 15 2022

15. ožujka, 2022. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 

Samsung Q60A – prilika za novi TV

Uređaj je zapravo početni QLED model, poznat i kao LCD TV s tehnologijom Quantum Dot. Dakle, QLED je skraćenica za kvantnu točku koja emitira svjetlo. Ono što je korisnicima bitno je da tehnologija poboljšava sve što vidite na zaslonu, poput boja i svjetline slika. Te čarobne točkice omogućuju da Q60A radi bolje od mnogih tradicionalnih LCD-a, s daleko većom svjetlinom i dubljim, bogatijim bojama s HDR sadržajem.


Njegov tanak i elegantan dizajn također ga odvaja od njegove veće braće. Uređaj je dijagonale 109 cm i 4K rezolucije. Radi se o pametnom televizoru koji dolazi s vlastitim Samsung operativnim sustavom poznatijim pod nazivom Tizen. Obzirom na trenutnu cijenu, 3.499,00 kn, definitivno prilika dok još ima:
https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/Televizori-i-oprema/Televizori/SAMSUNG-QLED-TV-QE43Q60AAUXXH%2C-UHD%2C-SMART/p/EK000382674

 


Napisao/la Objavljeno u Pronašli smo Veljača 22 2022

22. veljače, 2022. | Zagreb 
Uredio: Božidar Žitnik 

Laptop Huawei MateBook 14, 14/i5/8/512/W 

Korisnici koji traže odlično računalo a ne žele potrošiti previše novaca mogu baciti oko na Huawei MateBook 14. Karakteristike su i više nego dobre, a uz solidan i brz procesor, imate dovoljnu količinu RAM memorije, ali i dovoljno veliku internu memoriju. K tome, ne manje važno je i činjenica kako s računalom dolaze predinstalirani Windows 10 Home. Naravno, svakako provjerite dostupnost obzirom da prodavač navodi period od 01.02. do 27.02.2022.g. ili do isteka zaliha. Isto se osobito odnosi na poklone. Količine su ograničene. Uz kupovinu ovog uređaja na poklon dobivate A-Watt-sleeve 51992138 i HUAWEI Bluetooth Mouse Swift Black 55031066. Kako bi ostvarili navedenu pogodnost napišite u polje "Komentar" poklon A-Watt-sleeve 51992138 i HUAWEI Bluetooth Mouse Swift Black 55031066. Poklon može stići na adresu odvojeno od laptopa! SD+ produljeno jamstvo gratis za odabrane modele prijenosnika 2+3 godine, ponuda traje od 17.02. do 28.02.2022.

Akcijske cijene vrijede od 17.02.-27.02.2022.g. Vrijedi provjeriti! 

https://www.sancta-domenica.hr/laptop-huawei-matebook-14-14-i5-8-512-w.html


 


Napisao/la Objavljeno u Pronašli smo Veljača 21 2022

21. veljače, 2022. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 

Soundbar POLK Signa Solo

Ponekad se prave prilike ne bi smjele propustiti. Jedna je svakako ovaj jednostavan ali vrlo korektan soundbar. Zvuk koji pruža je u svakom slučaju daleko iznad onog što velika većina televizora može pružiti tako da se radi o uređaju koji će značajno promijeniti iskustvo gledanja televizora. Ukoliko ne vjerujete, pokušajte potpuno utišati zvuk pri gledanju omiljenog filma i doživljaj će biti značajno osiromašen. S druge strane, ukoliko spojite ovaj soundbar, očekuje vas autoritativan i bogat zvuk u vašem domu, osobito ukoliko se radi o uobičajno velikim sobama u kakvim većina nas živi.Požurite i provjerite za dostupnost

U suštini, Signa Solo uvelike izgleda poput svakog drugog soundbara. Prilično je dugačak, gotovo jedan metar, a uključena je i opcija zidne montaže, za one korisnike kojima je taj način iz estetskih ili drugih razloga zgodniji. Dakle, ne radi se o uređaju koji izgleda jeftino, a niti zvuči jeftino. Što se tiče spajanja, tu je sve što većina korisnika treba, Bluetooth, optička povezivost, aux ulazi.

 Polk SignaSolo3 povezivost

Zvučnik dolazi u vrlo solidnoj i kvalitetnoj izradi a omogućava niz podešavanja zvuka prema afinitetima korisnika. Treba reći i kako se radi o odličnom izboru i uz normalnu cijenu, a sadašnja cijena predstavlja priliku koju jednostavno ne biste smjeli propustiti.  

Za one koji pak žele znati ponešto više o samoj kompaniji, slijedi i pravo pitanje, zašto nešto drugo? Kompanija nastoji raditi najbolje zvučnike po najboljoj cijeni - to je to.  

No, radi pripovijedanja, vratimo se na 1972. kada se skupina prijatelja, talentiranih inženjera i ljubitelja glazbe okupila sa skupom vještina, ambicijom da naprave najbolje zvučnike koje su si mogli priuštiti i stavom da se promijeni establišment. Tog dana rođena je tvrtka zvučnika s jasnom vizijom kvalitete i snažnom misijom za vrijednost. 

Od tada svaki dan, svi Polk proizvodi rezultat su usko povezane suradnje, timskog rada i zajedničke strasti da sjajan zvuk bude dostupan što je moguće većem broju ljudi. 

Takva misija zahtijeva više od inženjerske stručnosti. Zahtijeva inventivni duh, teško stečeno iskustvo i intuiciju. Upravo ta intuicija – najčarobniji ljudski sastojak – daje Polk proizvodima njihovu zvučnu osobnost i ponosno mjesto u vašem domu. Do danas, dizajn, akustika, inženjering (i genijalna, intuitivna ljudska magija) sve se događa pod jednim prostranim krovom pod krinkom demokratizacije zvuka. Jer u Polku misle da odličan zvuk ne bi trebao biti privilegija nekolicine, trebao bi biti dostupan, ali i dostupan svima.

Naravno, tu je i link na akciju: https://www.links.hr/hr/soundbar-polk-signa-solo-bluetooth-crni-750312009

 


Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja