Tvrtke Samsung i MSC Cruises dobitnici glavne nagrade za najbolji LED projekt u industriji

Tvrtke Samsung i MSC Cruises dobitnici glavne nagrade za najbolji LED projekt u industriji Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Prosinac 13 2019 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Seul, Koreja i Ženeva, Švicarska, 13. prosinca, 2019.    

Tvrtke Samsung i MSC Cruises dobitnici glavne nagrade za najbolji LED projekt u industriji

 

Za kreativna LED rješenja na krstarici MSC Grandiosa, Samsung i MSC Cruises osvojili su prvo mjesto u kategoriji Vrhunsko korisničko iskustvo

 

Tvrtke Samsung Electronics i MSC Cruises osvojile su glavnu nagradu u kategoriji Vrhunsko korisničko iskustvo Daily DOOH-a, vodećeg izdavača na području digitalnih tehnologija. Ova prestižna nagrada potvrdila je kreativnost, inovativnost i visoku razinu implementacije digitalnih rješenja unutar LED projekta. Za potrebe projekta Samsung je opremio krstaricu MSC Grandiosa interaktivnim zaslonima na dodir, sustavom digitalne signalizacije te s više od 2400 televizora unutar kabina. Projekt digitalizacije najvećeg i najluksuznijeg broda flote MSC Cruises ostvaren je kao dio dugogodišnje suradnje i partnerstva između dviju tvrtki. MSC Cruises su ujedno i pokretači MSC for Me digitalnog ekosustava, projekta koji korisnicima omogućuje iskustvo bežično povezanih krstarenja.


Najveće postignuće i inovacija projekta je postavljanje posebno osmišljenog Samsungovog zakrivljenog IF040-D zaslona veličine 93 metra na stropu unutarnjeg šetališta broda, koje je tijekom plovidbe ujedno i središte društvenog života. Zaslon je dizajniran na način da cijelo vrijeme osigurava impresivnu atmosferu u prostoru, a cijeli dojam upotpunjuju i očaravajuće vizualne projekcije koje se, na oduševljenje i divljenje korisnika, prikazuju čak tri puta dnevno.


„Stvaranje najvećeg LED neba na moru jedna je od jedinstvenih karakteristika naše generacije brodova Meraviglia, uključujući MSC Grandiosu. U partnerstvu sa Samsungom radili smo na stvaranju ovog osnovnog elementa višenamjenskog prostora i to koristeći najnoviju tehnologiju. Zahvaljujući tome, osigurani su raznovrsni digitalni ambijent i atmosfera, što istovremeno igra ključnu za zabavni program krstarice.“, rekao je Luca Puncati, glavni direktor poslovnih inovacija MSC Cruises. „Samsung tehnologija predstavlja temelj pružanja potpuno originalnog i nezaboravnog iskustva putnicima na mnogim brodovima MSC Cruises. Tako će od trenutka ukrcavanja i tijekom cijele plovidbe putnici osjetiti kvalitetu tehnološki naprednog prikaza Samsungovih zaslona te iskoristiti sve prednosti interaktivnosti i vrhunske kvalitete slike.“, izjavio je Seog-gi Kim, izvršni potpredsjednik Odjela Visual Display Business tvrtke Samsung Electronics.

Za više informacija o Samsungovim poslovnim i kreativnim LED rješenjima posjetite https://displaysolutions.samsung.com/.


Pročitano 268 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Prosinac 13 2019
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja