Podijelite svoju priču pomoću novog fotoaparata LUMIX G100

Podijelite svoju priču pomoću novog fotoaparata LUMIX G100 Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Lipanj 25 2020 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

25. lipnja, 2020.|Zagreb 

Podijelite svoju priču pomoću novog fotoaparata LUMIX G100 

Panasonic najavljuje svoj najnoviji fotoaparat bez zrcala LUMIX G100 posebno namijenjen vlogerima i tvorcima sadržaja jer je savršen alat za dijeljenje priče. Uz superlagano i kompaktno tijelo, G100 uklanja potrebu za glomaznom opremom za fotoaparat, dok mogućnost stvaranja fantastičnih slika i videozapisa znači da nećete morati pristati na kompromise u kvaliteti. 

  • Savršen izbor za vlogere i tvorce sadržaja
  • Izdvaja se vrhunskom kvalitetom slika i videozapisa
  • Zadivljujući zvuk sa svjetskom premijerom mikrofonske tehnologije OZO Audio tvrtke Nokia za fotoaparate bez zrcala

Unaprijedite kvalitetu svojih videozapisa 

Možete napraviti glatke videozapise u razlučivosti 4K ili Full HD s raznim brojem sličica da biste zadovoljili svaku potrebu. U svijetu u kojem brojni tvorci sadržaja koriste pametne telefone, izdignite se iz mase tako što ćete koristiti vrhunsku kvalitetu slike koju nudi G100. Sa senzorima koji su puno veći od onih kakvi se mogu naći na pametnim telefonima moći ćete snimiti fantastične slike i videozapise u različitim situacijama. Jasne snimke moguće su čak i noću ili u slabo osvijetljenim kućnim uvjetima. Veći MFT senzor pomaže stvarati i prekrasne zamućene pozadine koje će davati profesionalan izgled.

Snažan hibridni sustav za stabilizaciju slike u 5 osi zaista će se iskazati prilikom snimanja videozapisa u pokretu, a rezultat će biti puno glatkije, uglačanije i ugodnije iskustvo za vaše gledatelje. Bilo da hodate po kući, vozite bicikl ili čak snimate iz vozila, možete se osloniti na G100 da će napraviti slike bez nepoželjnih efekata trešnje. Osigurana je i vrhunska kvaliteta zvuka. LUMIX G100 dolazi s integriranim zvučnim sustavom OZO Audio tvrtke Nokia i prvi je fotoaparat bez zrcala na svijetu koji nudi tako naprednu značajku. Tri interna mikrofona snimaju čist i živopisan zvuk koji je realističan kao da se sada nalazite na mjestu snimanja. G100 prati i glas prepoznate osobe, automatski se prebacujući na najprikladniji način snimanja zvuka za situaciju. Uz tu svestranu audiotehnologiju vaš će zvuk biti tako dobar da nećete morati ulagati u zaseban vanjski mikrofon.


Posebne značajke 

Koju god vrstu sadržaja želite stvarati, G100 ima način rada za vas, a nov način rada za video selfije savršen je primjer. S njim ćete savršeno snimiti sebe i pozadinu, u idealnom fokusu, bez potrebnih prilagodbi. Lako je postići posebne videoefekte. Lako je stvoriti slow motion i protok vremena, dok će napredni vlogeri biti zadovoljni instaliranim V-Log L snimanjem i mogućnošću primjene LUT-a (tablice za pretraživanje) u postprodukciji. Iskoristite Panasonicovu fantastičnu funkcionalnost 4K Photo da biste uhvatili trenutke koji traju samo djelić sekunde. Snimajte brzinom 30 sličica u sekundi i izdvojite samo jednu sličicu koju trebate za savršeni snimak akcije.


Uravnotežena ergonomija i ugodnost korištenja 

Uz masu svega 422 g, G100 dovoljno je lagan i kompaktan da se lako uklopi u vaš život. Kadrirajte slike kroz tražilo visoke razlučivosti ili ako vam je tako draže, koristite zaslon visoke razlučivosti dijagonale 7,6 cm. Monitor osjetljiv na dodir praktično se rotira i zakreće kako biste mogli snimati iz svih kutova – time nije olakšano samo snimanje selfija, već je i savršeno pojednostavnjeno snimanje vlogova s vama kao zvijezdom. Vlogeri će moći uživati i u prednostima značajke Frame Marker koja pazi na kadriranje u raznim popularnim omjerima slike, dok indikator REC Frame prikazuje dobro vidljiv crveni okvir da biste u trenu znali kad fotoaparat snima. Moguće je dodati novi držač Tripod Grip DMW-SHGR1 radi još lakšeg držanja fotoaparata prilikom snimanja vlogova, a može se koristiti i kao kompaktni tronožac. Povezivanjem s fotoaparatom putem USB-a Tripod Grip možete koristiti za pokretanje i zaustavljanje snimanja videozapisa, aktiviranje zatvarača i omogućivanje ili onemogućivanje načina mirovanja.

Za brza punjenja u pokretu tu je mogućnost punjenja fotoaparata G100 putem USB-a.


Podijelite priču uz mogućnosti lakog povezivanja 

LUMIX G100 nudi mogućnost povezivanja putem Bluetootha i Wi-Fija radi lakog dijeljenja najboljih priča. Pritiskom namjenskog gumba za prijenos pokreće se prenošenje videozapisa i fotografija na pametni telefon radi dijeljenja na omiljenim društvenim mrežama putem besplatne aplikacije LUMIX Sync za iOS i Android. Niskoenergetski Bluetooth (Bluetooth 4.2) omogućuje da vaš pametni telefon i fotoaparat budu stalno povezani uz minimalnu potrošnju energije. Pomoću pametnog telefona možete aktivirati fotoaparat ili automatski na fotografije dodati GPS geooznake.

Možete koristiti pametni telefon i kao daljinski upravljač za snimanje videozapisa i fotografija.

Tripod Grip (DMW-SHGR1) 

Kompaktan i lagan držač / mini tronožac koji omogućuje pokretanje i zaustavljanje snimanja videozapisa te aktivaciju zatvarača putem USB veze.

Kompatibilnost: DC-G100/G110, GH5,GH5S,G95/G90 i G80/G81/G85   

Pročitano 1894 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Lipanj 25 2020

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja