Best Buy bežične in Ear slušalice srednje kategorije - Huawei FreeBuds 4i

Best Buy bežične in Ear slušalice srednje kategorije - Huawei FreeBuds 4i Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Travanj 28 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

28. travnja, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 

Best Buy bežične in Ear slušalice srednje kategorije - Huawei FreeBuds 4i 

Kompanija Huawei je nedavno izbacila svoj novi model bežičnih slušalica koje se stavljaju u uho. Ističu se odličnim dizajnom i kvalitetnim zvukom. Još jedna stvar koja nas je ugodno iznenadilo je poništavanje pozadinske buke.


Štoviše, ugrađeni senzori samostalno i aktivno prepoznaju buku i automatski je reduciraju.  Iskreno, kod ovakve vrste slušalica to nije čest slučaj, tako da svima koji trebaju ovu funkcionalnost, izbor Huawei FreeBuds 4i odličan izbor.

Huawei FreeBuds 4i - Antonia

Zgodno je znati kako će potpuno napunjena baterija slušalica trajati do 10 sati. Tu treba napomenuti kako slušalice imaju ćelije u svakoj slušalici od 55mAh, a 10 sati je deklarirano pri neprekidnom slušanju glazbe pri glasnoći zvuka od 50 posto i s isključenim automatskim poništavanjem buke.

Huawei FreeBuds 4i

Uz obavljanje telefonskih razgovora, slušalice će ipak briljirati pri slušanju glazbe zbog kristalno čistog zvuka. Glazba je puna, instrumenti i vokali je jasno prepoznaju, a tu je i ugodan ali moćan bas, zapravo, cijeli frekventni raspon je fino balansiran. Ovdje treba i napomenuti kako su FreeBuds 4i slušalice već tvornički podešene za slušanje pop glazbe što se slušanjem i potvrđuje. Za vokale možemo reći kako zauzimaju pravu, središnju poziciju na pozornici, a ono što je svima, a osobito mlađima jako važno, je podatak kako i pri glasnom slušanju nema nikakvih distorzija i zvučnih anomalija. Zapravo, pri slušanju glazbe se možete opustiti i prepustiti onom što najviše volite, uživanju u glazbi.

Huawei FreeBuds 4i
U usporedbi s perjanicom kompanije Huawei Freebuds Pro, FreeBuds 4i su puno pristupačnije slušalice, a ono što možemo zaključiti je da Huawei na ovom polju zaista briljira. Konkretno, FreeBuds 4i su i prilično unaprijeđene u odnosu na prethodni, 3i model obzirom na mogućnosti i dizajn.

 Huawei FreeBuds 4i

Vrlo nam se sviđa kako su sada glavni dijelovi samih slušalica fino dotjerani kako bi se što bolje prilagodili obliku uha, tako da je dojam, obzirom na udobnost i način smještaja u uhu izuzetan. Kako na raspolaganju imate i ukupno tri seta silikonskih umetaka za slušalice koji omogućavaju prilagodbu gotovo svakom uhu bez pritisaka u samom uhu. Ovdje treba i spomenuti kako su svi rubovi slušalica fino zaobljeni i sada više nema oštrih kuteva.

 Huawei FreeBuds 4i

Kućište za punjenje je u obliku kamenčića za koji smo saznali kako je isti nadahnut islandskom plažom Reynisfjar koju karakterizira crni pijesak. Kućište je kompaktno, ali se na njemu, obzirom na sjajnost, dobro primaju i otisci prstiju. Zanimljivo je da isti sjaj karakterizira i same slušalice, tako da ćete morati pronaći i siguran način izvlačenja iz samog kućišta. Sam dopadljiv i šarmantan dizajn omogućava i stabilno postavljanje i držanje na stolu, čime i doprinosi i ukupnoj vizualnosti. Razumljivo je i kako obzirom na zaista prihvatljivu cijenu, ovdje imamo izostanak mogućnosti bežičnog punjenja, što Huawei FreeBuds 4i obilato nadoknađuje ukupnim performansama.

Huawei FreeBuds 4i

Treba i napomenuti kako se ove slušalice putem Bluetootha mogu povezati s bilo kojim pametnim telefonom, i funkcioniraju kako standardne bežične slušalice. No, ukoliko želite izvući maksimum i dodatne funkcionalnosti, potrebno je instalirati aplikaciju Huawei AI Life. Uz pomoć aplikacije moći ćete provjeriti stanje baterije i podesiti kontrole za upravljanje prema vlastitim preferencijama. Standardne postavke uključuju dvostruko tipkanje za pokretanje ili pauziranje glazbe, a dodir i zadržavanje dodira služe za korištenje načina kontrole buke. Tu imamo tri mogućnosti, poništavanje buke, isključivanje funkcionalnosti i uključivanje pozadinske zvučne atmosfere. To je jako praktično recimo kada morate s nekim razgovarati, recimo u trgovini.  

Huawei FreeBuds 4i

Zanimljiva je i informacija obzirom na vodootpornost. Iako se nigdje službeno ne spominje, Huawei FreeBuds 4i imaju IPX4 ocjenu. Ukoliko vam se, ipak, ova ocjena čini stranom, dobro je znati što to točno znači. Konkretno, uređaji s ovom ocjenom sposobni su izdržati prskanje vode iz bilo kojeg smjera, kao na primjer ukoliko se nađete na ulici i uhvati vas pljusak. Naravno, opreza nikad dosta jer to ne uključuje ronjenje ili pranje mlazom vode. S druge strane, sukladnost IPX4 standardu znači da ćete sa slušalicama Huawei FreeBuds 4i biti sigurni pri vježbanju na otvorenom ili u teretani.

Ukupno uzevši, slušalice Huawei FreeBuds 4i biti će jako dobar izbor kojima je teško pronaći manu obzirom na njihovu cijenu.

 

Pročitano 963 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Travanj 29 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja