Sonus Faber Lumina proširuje svoj portfelj!

Sonus Faber Lumina proširuje svoj portfelj! Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Lipanj 15 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

15. lipnja, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik   

Sonus Faber Lumina proširuje svoj portfelj! 

Upravo saznajemo kako u Sonus Faberu su oduševljeni nastavkom širenja svoje hvaljene kolekcije Lumina zvučnika uz dodatak dva nova modela: Lumina II i Lumina V. Naime, oba modela odražavaju minimalistički dizajn prethodnih, a  istovremeno zadovoljavajući potrebu za većom snagom, posebno u odnosu na veća okruženja.


Dakle, Lumina II obogaćuje asortiman dvosmjernih zvučnika u obitelji Lumina nudeći savršeno rješenje za mali sustav, dok istovremeno može ispuniti zvukom svaku prostoriju. S druge strane, Lumina V novi je pretvodnik kolekcije. To je vitak zvučnik s velikom snagom a istovremeno bogat novim elektro-akustičnim rješenjima. Više informacija na linku.

 Sonus Faber Lumina V

Linija Sonus Faber zvučnika Lumina predstavlja uzbudljivu promjenu i nešto sasvim novo u tipičnom portfelju dosadašnjih proizvoda. Ipak, i sada je prepoznatljiva i utjelovljena povijest, ali i vrijednosta samog brenda.

Sonus Faber Lumina V

Inače "jednostavnost" je ono krucijalno za identitet kolekcije kojej je cilj dosegnuti širok raspon publike i istovremno pružiti luksuzno glazbeno iskustvo u domovima u kojima se zvučnici nalaze. To je uvelike olakšano kroz dugogodišnju tradiciju korištenja profinjenih materijala i pažljivu izradu zvučnika.

Sonus Faber Lumina V

Jednostavnost i kvadratni dizajn modela Lumina odabran je kako bi naglasio kvalitetu korištenih materijala. Ovaj princip minimalizma izravno izražava suštinu proizvoda, uz smišljeni dizajn kojeg prati slogan  "manje je više". Kolekcija Lumina hvali se temeljnim Sonus Faber vrijednostima i korištenjem ikoničnih materijala tvrtke, uključujući kožu, prirodni sastav zvučničkih membrana i pravo višeslojno drvo dostupno u drvu oraha i wengea s matiranim javorovim mat i sjajnim sjajnim Piano Black finišima. Svi zvučnici odaju počast dugoj i bogatoj povijesnoj baštini, a izrađeni su u Italiji.

Sonus Faber Lumina V


Pružajući veći naglasak i sadržaj akcijskim scenama, dijalozima i zvučnim zapisima, Lumina se savršeno uparuje s Gravisovim modelima subwoofera i kolekcijom Palladio kolekcija prilagođenih zvučnika, istovremeno diskretnih i elegancijskih. I na kraju, Sonus Faber serije zvučnika Lumina, Gravis i Palladio pružaju beskrajne mogućnosti koje rezultiraju prirodnim zvučnim doživljajem kroz jednostavan i lijep dizajn. A ono najljepše tek slijedi, naime cijela kolekcija je zaista pristupačna a s druge strane, svi modeli zadržavaju sjajne zvučne performanse, omogućavajući svima užitak u istinskom Sonus Faber iskustvu.

Sonus Faber Lumina V

Pročitano 218 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Lipanj 15 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja