Samsung i upday predstavljaju novu uzbudljivu aplikaciju za eSports novosti

Samsung i upday predstavljaju novu uzbudljivu aplikaciju za eSports novosti Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Srpanj 06 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

06. srpnja, 2021. | Umag
Uredio: Božidar Žitnik   Samsung i upday predstavljaju novu uzbudljivu aplikaciju za eSports novosti 

Aplikacija Jaxon je za ljubitelje eSportsa novo No.1 mjesto za informiranje o svojim omiljenim igricama i turnirima


Samsung i upday udružili su snage kako bi predstavili Jaxon, potpuno novu aplikaciju za eSports vijesti. Aplikacija obožavateljima eSportsa donosi najnovije eSports vijesti, kao i novosti o naslovima igara poput League of Legends, Dota 2, Fortnite, CS: GO i Valorant. Aplikacija Jaxon dostupna je za preuzimanje na Galaxy Store-u i Google Play trgovini.


Scena eSportsa raste velikom brzinom, a privlači sve više mlađih obožavatelja. U 2021. godini eSports publika porasla je 8,7%, na 474 milijuna, što je porast od 19% u odnosu na 2019. godinu. Ova će publika i dalje rasti s CAGR-om od 7,7% na 577,2 milijuna do 2024. godine. S obzirom da je eSport danas globalni fenomen, obožavatelji žele pratiti najnovije vijesti i trendove. Uz povećanu potrebu za konzumiranjem relevantnog sadržaja, vrsta željenog sadržaja postaje šira i raznolikija. Uz prijenos turnira i raznih utakmica eSports lige na platformama poput Twitcha i Youtubea, mnogi obožavatelji iskazuju želju za platformom koja objedinjuje i klasificira najuzbudljivija događanja eSports svijeta. Upravo iz tog razloga, Samsung je razvio aplikaciju koja obožavateljima ažurno i relevatno donosi najnoviji eSports sadržaj i vijesti. Na aplikaciji Jaxon uz pregled svih relevantnih vijesti i sadržaja, obožavatelji dobivaju i pažljivo odabrani sadržaj iskusnog uredničkog tima.

 Jaxon

Uz vijesti i raznolik sadržaj, na Jaxonu će se moći pratiti najnoviji komentari, uzbudljive priče s utakmica te ekskluzivni intervjui o igrama koje mnogi vole, poput  League of Legends, Fortnite, CS: GO, Dota2 i Valorant. Kako bi korisnicima Jaxona približili akciju, Samsung i upday razmišljaju o partnerstvima s raznim izdavačima i igračima igara u „svemiru“ eSportsa. Nastavno na to, odabrani content influenceri, poput Medica (League of Legends), AndersOnFirea (CS: GO) i MitchMana (Valorant) će pojedinačno svakog mjeseca plasirati dva ekskluzivna videozapisa.  

Korisnici imaju mogućnost prilagodbe vijesti, sadržaja i formata koji žele, prateći kanale svojih omiljenih igara. Uz trending prijenos koji objedinjuje najvažnije eSports vijesti u formatu cijelog zaslona te se fokusira na video sadržaje koji se mogu pratiti brzo, jednostavno i sigurno. Samo jednim potezom prsta, vrlo lako i jednostavno prebacuje se na kanale omiljenih igara gdje je u namjenskom feedu naveden odgovarajući sadržaj. Integrirana funkcija kalendara omogućuje navijačima provjeru početka sljedećih turnira, ili kada će sljedeće eSports zvijezde ponovno zaigrati. 

Istoimeni svemirsko-tematizirani lik Jaxon još je jedna posebna značajka aplikacije, a namijenjen je davanju svježeg spina vijestima o igrama. Jaxon će biti središnji dio aplikacije i branda kao element dizajna, influencer na društvenim mrežama, autor, savjetnik i izvanmrežna osobnost. Jaxon će uvijek na duhovit i informativan način podijeliti svoje mišljenje o aktualnim eSports temama. 


Jaxon
 

„eSports je strast za mnoge naše korisnike. Aplikacijom Jaxon stvorili smo mjesto gdje se ljubitelji eSportsa prateći najnovije vijesti i sadržaje o igrama osiguravaju da nikada ne propuste trenutak s turnira ili igrača koje vole. Svi mi koji igramo Fortnite i League of Legends svjesni  smo koje uzbuđenje stvaraju igre i turniri“, izjavio je Benjamin Braun, direktor marketinga, Samsung Europe. „Jaxon po prvi puta okuplja sve najnovije eSports vijesti i sadržaje u jednu besprijekornu aplikaciju, što znači da obožavatelji nikada neće propustiti ažuriranja svojih omiljenih eSports igara, turnira i igrača“, tvrdi Peter Würtenberger, izvršni direktor updaya.

Pročitano 629 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Srpanj 06 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja