Novi Philips Momentum dizajniran za Xbox – optimalno igranje konzole nove generacije pri 120Hz od sada i u formatima od 32 i 27 inča

Novi Philips Momentum dizajniran za Xbox – optimalno igranje konzole nove generacije pri 120Hz od sada i u formatima od 32 i 27 inča Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Listopad 25 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

25. listopada, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 


Novi Philips Momentum dizajniran za Xbox –
optimalno igranje konzole nove generacije pri 120Hz od sada i u formatima od 32 i 27 inča
 

Svima je poznato kako se gaming scena drastično se promijenila u posljednjih godinu dana zbog implementacije HDMI 2.1, novog poboljšanja u povezivanju koje podržava niz visokih rezolucija videa i stope osvježavanja uključujući 4K pri 12Hz-a, novu razinu za igrače konzole. Tako su prije nekoliko mjeseci, ljubitelji konzola pozdravili i prvi model u novom rangu Philips Momentum serije dizajnirane za Xbox, 559M1RYV (55” / 139.7 cm diag.). Monitori Philips Momentum serije dizajnirane za Xbox konzolu, kreirani su kako bi pružili ultimativno iskustvo za novu generaciju konzola uključujući novi HDMI 2.1 koji omogućuje igranje na konzoli nove generacije s 4K rezolucijom i bržom stopom osvježavanja od 120Hz za ultra jasne i glatke gaming performanse. Sada je portfelj Philips Monitora proširen te uključuje nove 329M1RV (31.5"/80 cm diag.) i 279M1RV (27” / 68.5 cm diag.) modele.


Oslobodite svoj puni potencijal 

Ovaj vrhunski portfelj zadovoljava nove standarde najnovijih Xbox konzola i želje igrača nove generacije, omogućujući sinergiju najboljeg iskustva igranja i vrhunskog dizajna. Tako je sada moguće igrati na ultra-clear 4K rezoluciji sa stopom osvježavanja od 120Hz-a jednostavno povezujući Xbox seriju X putem HDMI 2.1. Brža stopa osvježavanja osigurava igračima prednost nad protivnicima, jer su pokreti glađi i jasniji, što omogućuje i lakše ciljanje. Uz nisku latenciju i brz odziv piksela, to doprinosi i puno glađem igranju i realističnijem iskustvu, što je ujedno i velika prednost kod igranja video igara koje zahtijevaju brze pokrete.

Philips Momentum monitori donose značajke dizajnirane za Xbox, a kao što su ultra-clear 4K rezolucija pri minimalnoj brzini osvježavanja od 120 Hz-a, HDR podrška, varijabilna stopa osvježavanja za glatko igranje s uvijek niskom latencijom. Philips Momentum 329M1RV, dolazi s certificiranim VESA DisplayHDR 400, koji donosi značajno poboljšanje u odnosu na uobičajene SDR zaslone, kreirajući zadivljujuću svjetlinu, kontrast i boje. S druge strane, Philips Momentum 279M1RV ima certificirani VESA DisplayHDR 600 s vrhunskom svjetlinom i povećanim rasponom boja za realističan prikaz efekata u igrama i filmovima. Fluidno iskustvo igranja bez zastajkivanja osigurano je i zahvaljujući AMD FreeSync Premium tehnologiji.

 

Najbolja kvaliteta za one najzahtjevnije igrače

Philips_monitor/329M1RV

 

Nova dva Philips Momentum monitora nisu samo odlično rješenje za konzole nove generacije, već su kompatibilni i za PC gaming – idealna veličina Philips Momentum 279M1RV modela pruža podjednako igračima na konzoli i PC gamerima značajke koje zaslužuju čineći igranje boljim i zabavnijim s visoko zahtjevnim značajkama. Ovaj model dolazi i s IPS Nano panelom,  koji pruža realistični prikaz boja kroz široki kut gledanja bez promjene u nijansama, postižući i do 98% pokrivenosti DCI-P3 ljestvice boja. To ovaj monitor čini idealnim izborom za vrhunski prikaz slike, bolju produktivnost i iznimno iskustvo igranja. Ovaj model dolazi i s USB-C priključkom, tankim plug-in kabelom koji istovremeno omogućuje prijenos podataka i punjenje uređaja. Uz to, monitor je certificiran  G-SYNC®, što znači da sinkronizira brzinu osvježavanja monitora s grafičkom karticom za još glađe iskustvo igranja koje osigurava lijepe vizuale i iznimnu razinu kompetitivnosti korisnika.

 

Zadivljujuć iznutra i izvana 

Novi Momentum monitori okarakterizirani su elegantnim dizajnom napravljenim od vrhunskih materijala, što im je osiguralo osvajanje nagrade Red Dot 2020. Oba gaming modela ostavljaju dobar dojam svojim upečatljivim postoljem koje pruža solidnu prisutnost i nudi odličan stilski izbor za bilo koju postavku igara, s prilagodbom visine, nagiba, zaokreta i kablova, sve to u isto vrijeme. Štoviše, oba modela opremljena su Philipsovom tehnologijom Ambiglow, koje stvara novu dimenziju gledanju, kreirajući aureolu svjetlosti oko monitora u odabranim bojama koju stvara LED osvjetljenje na stražnjem dijelu monitora.

Dodatno iskustvo pruža i DTS zvuk, koji osigurava vrhunsku projekciju zvuka, zajedno s bogatim basom, poboljšanjem dijaloga i maksimalnom razinom glasnoće bez izrezivanja ili izobličenja.

Philips 329M1RV i 279M1RV bit će dostupni od studenog ove godine po preporučenim maloprodajnim cijenama od:

Philips 329M1RV – 8275 HRK

Philips 279M1RV – 7522 HRK

Pročitano 326 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Listopad 25 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja