Iskustvo zvuka i pokreta dobilo je potpuno novo značenje

Iskustvo zvuka i pokreta dobilo je potpuno novo značenje Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Studeni 28 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

26. studenog, 2021.| Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 

Iskustvo zvuka i pokreta dobilo je potpuno novo značenje 

Ljubitelji glazbe i plesa okupili su se na eventu Philips GOtogether 

 

Novi doživljaj zvuka mogli su iskusiti sudionici eventa Philips GOtogether koji je okupio poznate influencere, pripadnike medija te ostale sudionike. Pod vodstvom Valentine Walme, sudionici su se mogli okušati u plesnim radionicama, pogledati najbolje proizvode iz kategorije Philips Sound 

U jednoj od dvorana XXL fitness centra na Velesajmu, Philips proizvodi su postavili novo značenje zvuka kroz glazbu i ples. Uz plesne radionice i opuštenu atmosferu, sudionici su mogli isprobati nove sportske Philips Sound slušalice koje je razvio kreativni tim TP Visiona.


Sudionici Philips GOtogether eventa podigli su svoju energiju i raspoloženje do maksimuma


Potrebe, navike i prioriteti se svakodnevno mijenjaju, ali uvijek ostaje želja za vrhunskim, kvalitetnim proizvodima na tržištu. Navike vježbanja postale su sve učestalije, a time su Philips slušalice dobile na značenju. Sve više ljudi tijekom bilo koje aktivnosti sluša glazbu kako bi svoju energiju i raspoloženje podigli do maksimuma. Cijela kolekcija Philips Sound proizvoda fokusirana je na jednostavnost, vrhunsku kvalitetu te produkciju svima omiljenog sadržaja – glazbe. Svi ljubitelji minimalizma i jednostavnosti došli su na svoje. Uz veliki izbor vrhunskih Philips uređaja, sudionici su se mogli okušati i u plesu uz poznatu plesačicu Valentinu Walme, koja je kroz plesni performanse prezentirala sve pogodnosti i načine korištenja Philips slušalica.

 

Philips slušalice postale su simbol kvalitete i sportske jednostavnosti

Philips_Go/TAA5205BK
 

Bežične slušalice Philips oličenje su vrhunskih performansi i korisničkog iskustva. Osjećaj kvalitete je vidljiv prilikom otvaranja svakog proizvoda, a jednostavan pristup geometrijskom dizajnu vraća ga u koncept intuitivnog dizajna slušalica. Jednom kada se naviknete na ove lagane, praktične slušalice, nećete moći zamisliti trening ili bilo koju aktivnost bez njih.

Philips_Go/TAA5205BK
 

Philips TAA7306BK slušalice imaju fleksibilna i odvojiva krilca koja osiguravaju pristajanje tijekom treninga laganog do srednjeg intenziteta. Kada na red dođe trening jačeg intenziteta, odvojivi držači za uši osiguravaju da kapice slušalica ostanu na mjestu.

Philips_Go/TAA5205BK
Energičan zvuk odaje dojam fokusiranosti, a uređaj za nadzor otkucaja srca pomoći će svakome da trenira u skladu svojih mogućnosti. Kutija u kojoj dolaze slušalice, osim za punjenje, služi i za UV čišćenje.

Philips TAA7306BK


Philips-TAA6606BK
Inovativni akustični sustav koji prenosi zvuk preko kostiju i otvoreni dizajn jamče sigurnije sportsko iskustvo uz slušalice Philips TAA6606BK.

Philips-TAA6606BK


Jedinstveno aktivno svjetlo za jogging i zaštita od vode na razini IP67 potaknut će svakog korisnika na neku sportsku aktivnost. Korisnik je uvijek svjestan okoline i čuje sve oko sebe, a istovremeno čuje i glazbu.

 Philips_Go/Philips_TAA5205

Sportske bežične slušalice koje se umeću u uho, model TAA5205BK, moguće je koristiti u raznim situacijama – od jutarnjeg trčanja do popodneva u uredu. Ove slušalice ističu se odvojivom kukicom za uho pa su nosive u svakoj prilici. Također, ove vodootporne bežične slušalice mogu reproducirati glazbu ili bilo koji sadržaj punih 20 sati, a uz njih dolazi i kutijica za punjenje.

 TAA4216BK

Zadnje, najveće bežične sportske slušalice, omogućuju da ostanete svježi, aktivni te uživate u glazbi. Model TAA4216BK su izdržljive, lagane slušalice koje se stavljaju na uši, a dizajnirane su za aktivan stil života.

TAA4216BK
Odvojive i perive navlake na školjkama za uši osigurat će udobnost bilo da se radi o trčanju na traci za trčanje ili plaži, a glazba ne prestaje uz 35 sati reprodukcije. Jastučići za uši su perivi i imaju gel koji omogućava dužu svježinu tokom nošenja.

 TAA4216BK

Doživite novo iskustvo zvuka i pokreta! Od praćenja otkucaja srca do prijenosa zvuka preko kostiju i podrške za aplikacije, Philips sportske slušalice prepune su značajki koje će vam pomoći u treniranju i zabavi! Mi bismo svakako voljeli da nazivi modela budu jednostavniji, a ove numeričke oznake mogu biti prilično zbunjujuće što ćemo pokušati i provjeriti na pojedinim prodajnim mjestima. Osim toga, ove slušalice nude različite načine udobnog i sigurnog prianjanja. Hodajte. Trčite. Plešite. Vozite. Sve je moguće! 

Pratite novosti i putem @TPVision Twittera, @philipstelevision Instagrama ili @PhilipsTV Facebooka.

 


Pročitano 241 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Studeni 28 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja