LG-evi nagrađeni premium monitori idealni su za rad kod kuće

LG-evi nagrađeni premium monitori idealni su za rad kod kuće Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Prosinac 22 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

22. prosinca, 2021. | Zagreb 
Uredio: Božidar Žitnik 

LG-evi nagrađeni premium monitori idealni su za rad kod kuće 

Linija LG monitora za 2022. prilagođena je za profesionalni kreativni rad i veću produktivnost te donosi potpuno jedinstveno korisničko iskustvo 

Dizajnirani s ciljem da zadovolje potrebe profesionalnih korisnika diljem svijeta, LG-evi najnoviji premium monitori za 2022. bit će predstavljeni 4. siječnja na LG-evoj virtualnoj konferenciji za medije u sklopu sajma potrošačke elektronike CES 2022. LG UltraFine™ Display (model 32UQ85R) i LG DualUp Monitor (model 28MQ780) nude elegantan i praktičan dizajn, napredniju povezivost i vrhunsko korisničko iskustvo i za korisnike koji rade u uredu i za one koji rade kod kuće, uključujući kreativce i programere. Uz neusporedivu kvalitetu slike, snažne performanse, prilagodljivost i praktičnost, ne čudi što su dobili i nagradu za inovacije na sajmu CES 2022.


Kad vam treba profesionalno rješenje

LG-UltraFine_Product

 

Novi profesionalni monitor LG UltraFine Display dizajniran je za potrebe umjetničkih direktora, grafičkih dizajnera, urednika foto ili video sadržaja i live streamera. Njegov 32-inčni 4K UHD (3840 x 2160) Nano IPS Black panel ima omjer kontrasta 2000:1 i 98-postotnu pokrivenost DCI-P3 raspona boja, osiguravajući prikaz duboke crne i živopisnih boja koje ostaju realne neovisno o tome iz kojeg ih se kuta i u kakvom okruženju gleda. LG-ev prvi Nano IPS crni panel omogućava LG-evom UltraFine Displayu prikaz realističnijih crnih tonova s više nijansi, dodajući više dubine slikama te omogućavajući kreativcima što preciznije prenošenje svojih ideja.

LG-UltraFine_Lifestyle

Kako bi održavao razinu točnosti boje koja je neophodna današnjim kreativcima, LG UltraFine Display dolazi s odvojivim senzorom za automatsko samokalibriranje. Kalibracija se može lako zakazati putem LG-evog intuitivnog softvera, čime se korisnicima štedi dragocjeno vrijeme.

 

Dva su uvijek bolja od jednog

LG-DualUp_Lifestyle

LG DualUp monitor idealan je za multitasking i sve vrste zadataka kao što su stvaranje sadržaja i kodiranje. Ima Nano IPS displej s jedinstvenim omjerom 16:18, koji je ujedno i potpuno novi format na tržištu monitora. Na zaslonu inovativnog monitora razlučivosti Square Double QHD (2560 x 2880) jednako je mjesta kao i na dva displeja od 21,5 inča, a tu je i funkcija vertikalnog podijeljenog prikaza koja omogućava prikaz više sadržaja odjednom. LG 28MQ780 dolazi s LG Ergo ultrapodesivim postoljem koje štedi prostor jer se sigurno pričvršćuje na većinu stolova te tako povećava produktivnost i praktičnost, a pritom nudi i kvalitetnije korisničko iskustvo. Dvostruka visina zaslona LG DualUp Monitora također smanjuje bočne pokrete glave koji su ujedno i glavni uzročnici bolova u vratu.

LG-DualUp_Lifestyle

„LG-evi premium monitori za 2022. donose kvalitetu prikaza slike, značajke i iskoristivost koji mogu zadovoljiti potrebe i korisnika koji rade u uredu i onih koji rade kod kuće ”, izjavio je Seo Young-jae, viši potpredsjednik i voditelj IT poslovne jedinice tvrtke LG Electronics Business Solutions Company. „Ovi proizvodi, dobitnici nagrada za inovacije na CES-u, dokazuju našu predanost istraživanju novih oblika i funkcionalnosti s ciljem širenja i jačanja naše vodeće linije monitora.“ 

Saznajte više o ovim novim premium monitorima na LG-evoj virtualnoj konferenciji za medije 4. siječnja u 8:00 sati (PST), u sklopu sajma CES 2022.


Pročitano 305 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Prosinac 22 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja