Nedavno predstavljen Samsung Smart Monitor M8 od sada dostupan i u Hrvatskoj

Nedavno predstavljen Samsung Smart Monitor M8 od sada dostupan i u Hrvatskoj Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Travanj 15 2022 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

14. travnja, 2022. | Zagreb Uredio: Božidar Žitnik 

Nedavno predstavljen Samsung Smart Monitor M8 od sada dostupan i u Hrvatskoj 

Novi Smart Monitor M8 sa SlimFit Cam dostupan je u četiri moderne boje 

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je najnoviju M8 liniju Smart monitora s nadograđenim stilski primamljivim dizajnom. Novi svestrani M8 donosi legendarni tanak Samsung dizajn u četiri nove boje – nebesko plava, proljetno zelena, nebesko ružičasta i bijela - dostupan u 32 inča s UHD rezolucijom i SlimFit Cam.


Prvi put predstavljena u studenom 2020., Samsung serija pametnih monitora je prva serija svestranih "uradi sve" zaslona dizajniranih za suvremene korisnike koji zahtijevaju uređaj koji nudi  funkcionalnost, ali i zabavu unutar četiri zida. M8 ne samo da je tradicionalan monitor, već i omogućava korisnicima uživanje u raznim OTT uslugama, uključujući Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ I Apple TV putem Wi-Fi-a bez spajanja na osobno računalo ili televizor. 

Samsung Smart-Monitor-M8

Kada je u pitanju stil, Smart Monitor M8 nudi i prostornu i radnu učinkovitost u iznimno elegantnom dizajnu. Debljina novog modela je 11,4 mm, što ga čini oko tri četvrtine tanjim od prethodnih modela. Sa sofisticiranim dizajnom ravne poleđine, raspon boja koji M8 razvija na elegantnoj toploj bijeloj boji nadopunjuje svako okruženje na temelju osobnih preferencija korisnika. 

Kada je u pitanju produktivnost, Smart Monitor M8 ima sve. M8 pruža savršeno okruženje kućnog ureda bez korištenja računala povezivanjem na različite IT uređaje putem nadograđenog Smart Hub-a. Workspace User korisničko sučelje nudi sve usluge potrebne za rad na jednom zaslonu, pomažući korisnicima da se bežično povežu na Windows ili Mac osobnim računalom i učinkovito koriste širok raspon korisnih značajki, uključujući Samsung DeX, Apple AirPlay 2 i Microsoft 365 uslugu u oblaku, kao i zrcaljenje sadržaja s pametnog telefona na M8.

 Samsung Smart-Monitor-M8

Povrh toga, Smart Monitor M8 ima magnetsku i uklonjivu SlimFit Cam kameru koja se može pričvrstiti na monitor, dok prostor na stolu održava urednim bez ikakvih kabela. SlimFit Cam također ima funkcije praćenja lica i automatskog zumiranja, brzo identificirajući lice osobe na zaslonu i automatski fokusirajući subjekt. Drugim riječima, može pratiti i snimiti pojedinačnog govornika - savršena opcija za aktivnu prezentaciju ili livestreaming. Osim toga, monitor podržava aplikacije za videorazgovore kao što je Google Duo, omogućujući korisnicima daljinski rad ili sudjelovanje u videokonferencijama kod kuće ili na radnom mjestu koristeći SlimFit Cam. 

Smart Monitor M8 donosi IoT čvorište pod nazivom SmartThings Hub, gdje korisnici mogu bežično povezati sve svoje IoT uređaje. Aplikacija SmartThings korisnicima omogućuje jednostavno praćenje IoT uređaja u cijeloj kući s intuitivnom upravljačkom pločom aplikacije koja ističe sve informacije koje pružaju drugi uređaji spojeni na M8, uključujući prekidač svjetla i utikač za napajanje. 

Opremljen visoko osjetljivim Far Field Voice mikrofonom, asistent kontrolira uređaje kao što su Bixby i Amazon Alexa pomoću glasovnih naredbi. Osim toga, mikrofon koristi funkciju Always On Voice, koja prikazuje informacije o razgovoru na zaslonu kada je Bixby aktiviran, čak i ako je zaslon monitora isključen. 

Kako bi pratio široku lepezu značajki monitora, zaslon nudi tehnologiju prilagodljive slike, povećavajući udobnost gledatelja automatskim podešavanjem svjetline zaslona i temperature boje. M8 također uključuje postolje podesivo po visini (HAS) i funkciju nagiba, omogućujući korisnicima da pronađu savršenu poziciju za svaki projekt, filmsku večer ili zajedničko učenje.

 
Samsung Smart-Monitor-M8

Smart Monitor M8 dobio je nagradu CES Innovation Awards od strane CTA (Consumer Technology Association) kao priznanje za široku lepezu njegovih tehnologija prikaza. 

Samsung Smart Monitor M8 dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6.035 HRK. 

Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/monitors/smart/smart-m8-32-inch-uhd-4k-ls32bm801uuxen/.

 

Pročitano 394 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Travanj 15 2022

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja