LG-evi UltraGear gaming monitori prvi na svijetu dobili certifikat VESA AdaptiveSync Display

LG-evi UltraGear gaming monitori prvi na svijetu dobili certifikat VESA AdaptiveSync Display Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Svibanj 23 2022 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

23. svibnja, 2022. | Zagreb Uredio: Božidar Žitnik 
 

LG-evi UltraGear gaming monitori prvi na svijetu dobili certifikat VESA AdaptiveSync Display 

Vrhunski gaming monitori mogu se pohvaliti visokim brzinama osvježavanja, brzim vremenom odziva i niskom latencijom
te zadovoljavaju zahtjeve današnjih gamera i VESA-in novi standard prikaza
 

Gaming monitori UltraGear™ kompanije LG Electronics (LG) (modeli 27GP950 i 27GP850) prvi su na svijetu dobili certifikat VESA® AdaptiveSync Display, koji je pokrenula organizacija Video Electronics Standards Association (VESA). Novi logotip VESA® AdaptiveSync Display pomaže korisnicima kod kupnje jednostavnije identificiranje i uspoređivanje promjenjive brzine osvježavanja (VRR) gaming displeja koji podržavaju VESA-in protokol Adaptive-Sync.


Kako bi dobili certifikat VESA AdaptiveSync Display, LG-evi elitni gaming monitori morali su zadovoljiti iscrpne i rigorozne zahtjeve VESA-ine specifikacije za ispitivanje usklađenosti Adaptive-Sync Displaya (Adaptive-Sync Display CTS), a koriste više od 50 testnih kriterija za uspostavljanje jasnih mjerila za procjenu VRR mogućnosti monitora i prijenosnih računala. Uz visoke brzine osvježavanja, Gray-to-Gray (GTG) brzo vrijeme odziva i nisku latenciju, ova dva UltraGear gaming monitora zadovoljila su, tj. premašila su rezultate testova navedene u VESA-inom novom otvorenom standardu.

LG-evi modeli UltraGear 27GP950 i 27GP850 s certifikatom AdaptiveSync Display pružaju zavidnu razinu vizualnih performansi za besprijekorno iskustvo gaminga. Oba modela zadovoljila su potrebne rezultate na VESA-inom Adaptive-Sync Display CTS-u, uključujući nekoliko ključnih mjerenja kao što su brzina osvježavanja, treperenje zaslona i vrijeme odziva. Ovi 27-inčni  gaming monitori imaju napredne LG Nano IPS panele koji nude visoke brzine osvježavanja i GTG vrijeme odziva od 1 milisekunde, omogućujući fluidno igranje te oštre, čiste slike za PC i konzolne igre.

„VESA Adaptive-Sync Display CTS stvara jasan i dosljedan standard za displej performanse gaming monitora i pomaže korisnicima kod informiranja i donošenja odluke o kupnji”, rekao je Jim Choate, voditelj programa usklađenosti u organizaciji VESA.

„Prvi proizvodi na svijetu koji nose novi logotip AdaptiveSync Display, LG-evi UltraGear gaming monitori pokazali su se izvanrednim u svim primjenjivim testovima.”

„Ponosni smo što je LG UltraGear postao prvi monitor koji je dobio certifikat VESA AdaptiveSync Display”, rekao je Seo Young-jae, viši potpredsjednik i voditelj IT poslovne jedinice kompanije LG Electronics Business Solutions. „S nadolazećim modelima za 2022. godinu, uključujući i UltraGear 27GP95R, ne samo da ćemo zadovoljiti visoke standarde VESA-inih testova performansi, već ćemo također zadovoljiti očekivanja i različite potrebe današnjih korisnika.”

Pročitano 229 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Svibanj 23 2022

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja