X-Box - najave na Game Passu X-Box - najave na Game Passu

Uskoro dostupno putem Game Passa: Like A Dragon Gaiden, Wild Hearts, Football Manager 2024 i još mnogo toga Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Studeni 03 2023 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
02. listopada, 2023. | Zagrebl| Uredio: Božidar Žitnik 

Uskoro dostupno putem Game Passa: Like A Dragon Gaiden, Wild Hearts, Football Manager 2024 i još mnogo toga 

Nije baš uobičajeno najava toliko dobrih naslova za X-Box, dok sam hardware i nije baš jednostavno nabaviti. U svakom slučaju, za one principijelne korisnike, dobra vijest. Naime, Xbox je najavio nove naslove koji ulaze u PC Game Pass: Headbangers: Rhythm Royale, Jusant i Wartales.


Naslovi u studenom:

Thirsty Suitors (Cloud, Console i PC) – 2. studenog

Dostupno od prvog dana uz Game Pass: Thirsty Suitors je šarmantni RPG koji prati priču o Jali koja se vraća u svoj grad Timber Hills kako bi se suočila sa svojim greškama, pomirila s bivšim partnerima, uskladila kulturne razlike i postala osoba kakva je trebala biti, uz aktivnu borbu temeljenu na potezima, vožnjom skejta i kuhanju.

 

Football Manager 2024 (PC) – 6. studenog

Dostupno od prvog dana uz PC Game Pass: Napišite vlastitu nogometnu priču. Upravljajte najboljim svjetskim momčadima, stvarajte vrhunske timove i pobjedite svoje rivale u najprestižnijim nogometnim natjecanjima. Odaberite savršeni klub za sebe iz više od 55 zemalja prije oblikovanja svjetske momčadi koja vam može donijeti slavu protiv vaših rivala u najprestižnijim nogometnim natjecanjima.

 

Dungeons 4 (Cloud, Console i PC) – 9. studenog

Dostupno od prvog dana uz Game Pass: Izgradite udobnu i ugodnu Tamnicu prema potrebama svojih stvorenja i vladajte njima, zatim ih pošaljite u Overworld da ljubazno podsjećaju dobre ljude koji žive tamo da Apsolutno Zlo vlada njihovim zemljama.

 

Like A Dragon Gaiden: Čovjek koji je izbrisao svoje ime (Cloud, Console i PC) – 9. studenog

Dostupno od prvog dana uz Game Pass: Izbrišite svoju prošlost kako biste zaštitili budućnost. Kazuma Kiryu, nekadašnji legendarni jakuza, lažirao je vlastitu smrt i napustio svoje ime radi zaštite svoje obitelji. Sada je uvučen u sukob od strane misteriozne osobe koja pokušava istjerati ga iz skrivanja.

 

Spirittea (Cloud, Console i PC) – 13. studenog

Dostupno od prvog dana uz Game Pass: Spirittea je simpatični, ugodni simulator života inspiriran Stardew Valleyem i Spirited Away! Ljudi su prestali obožavati duhove i sada su u opasnosti da se izgube. Vodite kupalište, sklapajte prijateljstva s ljudima u gradu, sudjelujte u hobijima poput hvatanja kukaca i karaoke te pronađite sve duhove!

Pročitano 641 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Studeni 03 2023

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja