LG-evi nosivi uređaji: TONE Studio i TONE Free donose novu razinu inovacija

LG-evi nosivi uređaji: TONE Studio i TONE Free donose novu razinu inovacija Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Prosinac 29 2016 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Agencijska vijest, Zagreb, 28.12.2016.

LG-evi nosivi uređaji TONE Studio i TONE Free donose novu razinu inovacija 

LG Electronics (LG), predvodnik na tržištu slušalica s Bluetooth tehnologijom, na sajmu CES 2017 predstavit će nove bežične i nosive audio uređaje. Nova linija predvođena je prenosivim zvučnicima TONE Studio koji omogućavaju korisniku odličan 3D surround zvuk te bežičnim slušalicama TONE Free koje se pune kada su smještene u posebni ovratnik.

 

LG TONE Studio (model HBS-W120) je zvučnički sustav koji se nosi oko vrata, a sastoji se od dva zvučnika s gornje strane s punim opsegom zvuka i dva zvučnika koji su okrenuti prema dolje i koji vibracijom postižu potpuni ugođaj surrounda za korisnika prilikom gledanja video sadržaja, igranja video-igara ili slušanja glazbe. Njegov zvuk dizajniran je u suradnji s DTS-ovim stručnjacima za surround zvuk kako bi se postigao doživljaj nalik onom u kino dvoranama. TONE Studio zvučnici imaju Hi-Fi DAC (Digital to Analog Converter) koji pospješuje kvalitetu zvuka i reprodukciju čini vjernijom. Također, značajka Dual Play omogućava spajanje dva zvučnika LG TONE Studio tako da međusobno mogu dijeliti zvuk filma ili glazbe.

LG TONE Studio 01

 

TONE Free (model HBS-f110) je prvi LG-ev stereo uređaj s bežičnim slušalicama koje se pune kada su spremljene unutar ovratnika. Ovratnik tako pruža mogućnost punjenja putem baterije i vibraciju za pozive i poruke, ali i rješenje za sigurno spremanje slušalica dok se ne koriste. Model dolazi i s dodatnim postoljem za punjenje slušalica kad za to nije moguće koristiti ovratnik. Za jači osjećaj slobode TONE Free je moguće  u potpunosti koristiti bez ruku tako da se javljanje ili odbijanje poziva vrši pomoću glasovnih naredbi, uz potpuni stereo doživljaj i bez zapetljavanja kablova.

Michael Park

„LG ima bogatu tradiciju inovativnosti na tržištu nosivih audio uređaja te su naši proizvodi postali standard u industriji,“ rekao je Michael Park, potpredsjednik poslovne divizije Innovative Personal Devices u LG Electronicsu. „Predano nastojimo biti predvodnik u ovom brzorastućem tržištu na način da razvijamo uzbudljive nove uređaje koji privlače sve ljubitelje glazbe i udobnosti.“

LG TONE Free 01

TONE Studio i TONE Free su samo dva od više ključnih proizvoda unutar LG-eve Bluetooth linije slušalica koji će biti predstavljeni na sajmu CES 2017. Ostali modeli su TONE Infinim (model HBS-920) koji sadrži LG-evu značajku Metal Layer Speaker Technology za čist zvuk te TONE Ultra (model HBS-820), dizajniran u suradnji s audio stručnjacima iz JBL-a, koji sadrži dva MEMS mikrofona za izvanrednu jasnoću prilikom telefonskog razgovora. LG-eva kompletna linija nosivih audio uređaja uključuje još i modele TONE Platinum, TONE Active+, TONE Pro i LG FORCE koji će također biti izloženi na sajmu CES 2017, od 5. do 8. siječnja 2017. na štandu broj 11100, Central Hall, Las Vegas Convention Center.

Pročitano 2083 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Prosinac 29 2016

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja