2CELLOS - novi spot - “Chariots of Fire”

2CELLOS - novi spot - “Chariots of Fire” Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Lipanj 16 2017 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 16.06.2017.

2CELLOS su danas objavili novi spot - Vangelisova tema iz filma "Chariots of fire"

2CELLOS su danas objavili novi spot, a snimili su ga na predivnoj bračkoj plaži Zlatni rat. Režiju spota potpisuje Darko Drinovac, a ekipa je ovoga puta snimala video za prepoznatljivu Vangelisovu glazbenu temu  iz filma “Chariots of Fire” (Vatrene kočije) iz 1981. Luka i Stjepan su na svojim violončelima i u svojim aranžmanima izveli glazbenu temu koja u filmu prati dvojicu atletičara koji su se natjecali na Olimpijskim igrama 1924. godine. 


Svakako, barem mi malo stariji, s nostalgijom se prisjećamo nekih prošlih vremena koja su zauvijek obilježila glazbenu scenu. Vrijeme u kojem smo redovito kupovali gramofonske ploče, nekad jednom tjedno, nekad, barem jednu mjesečno. Na neki način, Vangelisova tema iz filma "Vatrene kočije" - "Chariots of Fire", postala je bezvremenska, ali i svojevrsni simboli suvremenih Olimpijskih igara. O 2CELLOS ne treba previše trošiti riječi, glazba koju izvode je jednostavno, fantastična. K tome, dodajmo da su nas posljednjim spotovima razmazili sjajnim slikama Hrvatske, a sada smo dobili prekrasnu razglednicu Zlatnog rata, kojom se hrvatski Jadran promovira diljem svijeta. Inače, ova verzija "Chariots of Fire", objavljena je na hvaljenom i aktualnom albumu "Score" kojeg su 2CELLOS snimili zajedno sa slavnim Londonskim simfonijskim orkestrom. Naravno, to je i sjajna pozivnica za sve one koji se nađu u prilici za koncert 2CELLOS u pulskoj Areni. Svakako dođite i uživajte u spektakularnim izvedbama 2CELLOS.

Pročitano 2150 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Lipanj 16 2017
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja