Za savršene fotografije s odmora nije nužan skupocjeni pametni telefon

Za savršene fotografije s odmora nije nužan skupocjeni pametni telefon Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Srpanj 28 2017 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 26. srpnja 2017. 

Za savršene fotografije s odmora nije nužan skupocjeni pametni telefon

Da za savršene fotografije s godišnjeg odmora ne trebate imati skupocjeni telefon, najbolji je dokaz novi Huawei P9 Lite 2017, koji u većini uvjeta u kojima želite uhvatiti ljetne uspomene možete koristiti umjesto kompaktnih, pa i teških SLR fotoaparata. Pritom u Huaweiju imaju nekoliko savjeta kako bi fotografije ispale najbolje moguće. 


Manje direktnog sunca daje ”mekše” sjene i ljepše fotografije

Kada snimaju na otvorenom profesionalni fotografi koriste posebnu rasvjetu i blende te se oslanjaju na nekoliko pomoćnika. Amateri fotografi na pametnom telefonu mogu kao „pomoćnike“ iskoristiti oblake ili lošije vrijeme. Na taj će način sjene na licima modela biti slabije vidljive i mekše, što će učiniti fotografiju profesionalnijom i ljepšom.  

P9 Lite 2017 1

Ukoliko budući fotografi provode godišnji odmor na lokacijama na kojima je lijepo vrijeme bez oblaka, utoliko je pametnije fotografirati ranije ujutro kada sunčeva svjetlost nije preintenzivna te ne narušava kvalitetu fotografije. Još jedno doba dana koje je sjajno za snimanje portreta jest kasno popodne, netom prije zalaska sunca. Fotografije snimljene u tom periodu imat će tople i zlatne tonove te nijanse boja koje će fotografijama dati posebnu dozu elegancije i romantike.

Huawei profesionalan način fotografiranja otvara nove mogućnosti

Huawei P9 lite 2017 ima poseban Pro photo mode s kojim fotografiranje postaje iznimno zabavno, čak i za fotografe početnike. Za idealnu sliku potrebno je uz taj mode koristiti i tronožac kako bi fotografije bile maksimalno izoštrene i jasne. Prednost korištenja ovog moda jest jednostavna mogućnost obrade fotografije, koja se, nakon što je snimljena, može istog trenutka obraditi i proslijediti dalje. Povoljan pametni telefon Huawei P9 lite 2017 predstavlja sjajan izbor te sa svojim značajkama postaje najvjerniji suputnik na dugim putovanjima. Što se tiče hardwarea, implementiran je osmojezgreni Kirin 655, a kad je sučelje u pitanju, primijenjena je Huaweijeva EMUI 5.0 verzija. 

Pročitano 1304 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Srpanj 28 2017
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja