Najnoviji Bang&Olufsen prenosivi zvučnici snažnog i bogatog zvuka! Beoplay P6

Najnoviji Bang&Olufsen prenosivi zvučnici snažnog i bogatog zvuka! Beoplay P6 Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Srpanj 27 2018 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 27. srpnja 2018.

 

Najnoviji Bang&Olufsen prenosivi zvučnici snažnog i bogatog zvuka! Beoplay P6

 

Bang&Olufsen svjetski poznati danski brand koji je već dugi niz godina sinonim za vrhunske audio video/proizvode tehnoloških dostignuća, dizajna i kvalitete izrade predstavlja novog člana svoje obitelji prenosivih zvučnika- Beoplay P6. Beoplay P6 je zvučnik kojeg odlikuje prelijepi skandinavski stil koji će se uklopiti u bilo koji interijer, dok konstrukcija otporna na prskanje i prašinu omogućuje upotrebu zvučnika u bilo kojoj prostoriji Vašeg doma.


 

Upravo iz navedenog razloga, izuzetno nam je drago da je prenosiv zvučnik uz kvalitetnu izradu ima i fantastičan dizajn. Naime, mnoge kompanije jednostavno žrtvuju dizajn zbog pažnje na otpornost prskanja i prašine. Ovdje su se inženjeri zaista potrudili, tako da uz navedene karakteristike imamo i tradicionalno sjajan Bang&Olufsen zvuk. Naravno, tu trebamo istaknuti zasluge sjajne dizajnerice Cecille Manz čiji je „rukopis“ jednostavno i prepoznatljiv.

P6 18XX 04

Kompanija Bang&Olufsen u svojoj niši prenosivih zvučnika zaista ima niz sjajnih modela, a uz Beoplay P6, izbor će biti još teži. Drago nam je da uređaj dolazi s fizičkim tipkama, a tu je i OneTouch tipka kojom jednostavno pristupate Siri ili Google asistentu na vašem pametnom telefonu. Naravno, tu je i mogućnost primanja ili otkazivanja telefonskim poziva.

P6 18XX Me10

 

Zahvaljujući njegovoj prenosivosti sa lakoćom ga možete nositi na najdraža mjesta i događaje kako bi uživali u vrhunskom zvuku uz reprodukciju zvuka u trajanju do16h. Naime, težina od točno jednog kilograma neće opteretiti niti vaša leđa ukoliko ga nosite u ruksaku. Dimenzije zvučnika nisu velike, V=17cm, Š=13cm, D=6.8cm, no, zvuk je unatoč tome daleko iznad očekivanja.

P6 18XX Me07

 

Aluminijsko kućište je anodizirano te ga oblikuje karakterističan rupičasti uzorak koji se elegantno prostire oko kutova u svrhu raspršivanja zvuka 360 stupnjeva u krug. Tako stvara osobit karakter jer se zvuk raprostire jednako prema ljudima oko vas u svim smjerovima.

P6 18XX Me13

 

Dopadljiv je i kožni remen koji je odlične kvalitete i omogućava jednostavnije prenošenje u odnosu kada slične zvučnike nosimo pod rukama. Svakako naša velika preporuka. Za više informacija posjetite službeni izložbeni prostor u zagrebačkoj Gajevoj ulici ili: https://bang-olufsen.hr/item/beoplay-p6/

Pročitano 531 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Srpanj 27 2018
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja