Ugrabite pet godina jamstva za sjajni novi fotoaparat LUMIX LX100 II

Ugrabite pet godina jamstva za sjajni novi fotoaparat LUMIX LX100 II Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Listopad 29 2018 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 29. listopada 2018.  

Ugrabite pet godina jamstva za sjajni novi fotoaparat LUMIX LX100 II

Kupite fotoaparat Panasonic LUMIX DC-LX100MII do kraja studenog i osigurajte produženje jamstva za uređaj na pet godina!

Tvrtka Panasonic je na odabranim tržištima, uključujući i hrvatsko, pokrenula promociju tijekom koje možete ostvariti produženje jamstva za fotoaparat LUMIX LX100 II na čak pet godinaSve što trebate učiniti jest tijekom trajanja akcije (od 15. listopada do 30. studenog 2018., uključujući i te datume) kupiti novi fotoaparat LUMIX LX100 II kod nekog od trgovaca u Hrvatskoj koji sudjeluju u ovoj promociji, sačuvati dokaz o kupnji i zatim u roku 30 dana registrirati uređaj na web-mjestu https://www.lx100ii-5y.com/HR.

 

U promociji sudjeluju Panasonicovi partneri Sancta Domenica (http://www.sancta-domenica.hr), Anigota (http://www.anigota.hr) i Se-Mark (http://www.se-mark.hr). LUMIX LX100 II sedma je generacija hvaljene Panasonicove serije fotoaparata LX i savršen je pratitelj urbanih, uličnih fotografa koji u malenom i laganom kućištu nudi brojne napredne tehničke karakteristike. Fotografima amaterima i hobistima na raspolaganje stavlja vrhunski automatski način rada Intelligent Auto (iA) pri kojemu sam određuje najoptimalnije postavke, a foto-entuzijastima i profesionalnim fotografima velike mogućnosti ručnog podešavanja svih postavki i iznimno kvalitetan objektiv.

LX100 II 2

Poput svih aktualnih Panasonicovih fotoaparata, i model LUMIX LX100 II u mogućnosti je snimati 4K videozapise iznimne kvalitete što ga čini savršenim i za objavljivanje videosadržaja na YouTubeu i drugim platformama za objavu videa i društvenim mrežama. Lumix LX100 II ima ukupno 21,77-megapikselni senzor kojim postiže efektivno 17 megapiksela u aspektu 4:3, a dolazi s ugrađenim objektivom LEICA DC VARIO-SUMMILUX. Uz optički zum od 3,1x ovaj objektiv ekvivalentan duljini 24 – 75 mm vrlo je blizu klasičnoj fokalnoj duljini od 24 – 70 mm.

LX100 II 3

Lumix LX100 II opremljen je zaslonom osjetljivim na dodir te dolazi s mogućnostima povezivanja putem Bluetootha i Wi-Fija radi brzog i lakog dijeljenja slika. Kompatibilnost sa standardom Bluetooth Low Energy znači da se može održavati stalna veza uz minimalnu potrošnju energije. Bateriju fotoaparata LX100 II možete puniti putem strujne utičnice ili USB-a, što je idealno za brzo dopunjavanje tijekom putovanja. Promocija vrijedi i za fizičke osobe i za poduzetnike, s tim što poduzetnici mogu ostvariti produženje jamstva za najviše jedan fotoaparat LX100 II kupljen tijekom trajanja promocije, a fizičke osobe za do tri fotoaparata LX100 II. Pravila akcije potražite na web-mjestu https://www.lx100ii-5y.com/HR.

Pročitano 2240 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Listopad 29 2018
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja