Novi milenij - prvi nezavisni hrvatski multimedijski web portal o novim tehnologijama 

Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikaciju, računala, hardware i software.

Emisiju i portal uređuje naš tim :

 

Bozo

Božidar Žitnik, ljubitelj novih tehnologija, zanimanje za primjenu istih u svakodnevnom životu i poslu. Demistifikacija tehnologije i vizija učenja kroz rad i zabavu. Idejni začetnik emisije Novi milenij kao i portala.

 

Drago

Dragutin Ivček, informatičar s dugogodišnjim iskustvom. Primjenom internetskih alata nastoji prezentirati sadržaje na Internetu na privlačan i pristupačan način. Projektant, dizajner i administrator internetskih stranica.

 

Lana Landeka

Lana Landeka, Studentica novenarstva s velikim zanimanjem za nove tehnologije. Uz entuzijazam za televiziju kao medij, Lana obožava ples i kineske čajeve.

 

 

Ukoliko imate potrebu predstaviti sebe ili vašu djelatnost u TV emisiji ili na portalu, javite nam se na slijedeću adresu:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li svojim sadržajem ili na neki drugi način sudjelovati u stvaranju bolje i zanimljivije emisije ili portala, javite nam se na slijedću adresu e-pošte:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Administratoru našeg internetskog portala možete se obratiti preko slijedeće adrese :

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Prijava administratora

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja