5G tehnologija za svakoga – pristupačan a moćan OnePlus Nord N10 5G

5G tehnologija za svakoga – pristupačan a moćan OnePlus Nord N10 5G Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Ožujak 07 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

07. ožuka, 2021. | Zagreb

Autor: Božidar Žitnik 

5G tehnologija za svakoga – pristupačan a moćan

OnePlus Nord N10 5G

Polako ali sigurno razmišljamo o 5G pametnim telefonima. Nakon top uređaja koje smo predstavili u prethodnim emisijama, kompanija Samsung ili Apple, sada se podsjećamo kompanije OnePlus koja je osnovana 2013. godine, točnije, 16. prosinca. Ideja i moto kompanije Never Settle nastoji se pretočiti u svaki njihov uradak pa isto tako i u uređaj koji nije predstavnik top segmenta uređaja, ali predstavlja odličnu i pristupačnu 5G alternativu.


Dakle, mi smo koristili OnePlus Nord N10 5G u verziji sa 128GB interne memorije i 6GB RAM memorije. To su solidne mogućnosti karakteristične čak i za neka prijenosna računala. Kako su trenutno diljem svijeta, pa tako i kod nas, aktualna testiranja 5G tehnologije, korisnike pametnih telefona uskoro očekuje niz benefita.

OnePlus Nord N10 5G i kutija
Streaming, download, razmjena medijskih datoteka, fotografija i video zapisa, video pozivi kao i druge različite multimedijske aktivnosti odvijati će se brže i kvalitetnije. Na svoje će doći i oni ljubitelji glazbe koji preferiraju visoku kakvoću muzičkih datoteka s online glazbenih servisa.

OnePlus Nord N10 5G - poleđina uređaja

Inače, uređaj nam se čini dosta krhkim i kliskim u rukama, te svakako savjetujemo korištenje zaštitnog stakla i maskica.

OnePlus Nord N10 5G - kamera

Uređaj je napravljen od stakla i plastike, a sam dizajn je dopadljiv iako bismo cijenili korištenje kvalitetnijih materijala pri samoj izradi. Nord N10 5G dolazi s Android 10 OS-om za koji je već dostupna i nadogradnja.

OnePlus Nord N10 5G - o mrežama
Ranije smo spomenuli podatke o memoriji, a još bismo istaknuli lijep i pregledan IPS LCD zaslon veličine 6.49inča s 90Hz frekvencijom osvježavanja. Rezolucija je 1800 puta 2400 pixela, a zaslon je zaštićen skromnijom i starijom verzijom Gorilla Glass 3.

OnePlus Nord N10 5G - on the top - na vrhu
Tu je baterija kapaciteta od čak 4300mAh, a uz sustav s 5 ugrađenih kamera, većina korisnika bi trebala biti zadovoljna. Naravno, drago nam je što i dalje imamo klasičan 3.5mm utor za slušalice, a bez obzira na određene skromnije karakteristike, OnePlus 10N 5G za uloženo pruža i više od očekivanog.

OnePlus Nord N10 5G - kutija u ruci - Antonija Knežević


Pročitano 829 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Ožujak 07 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja