Honor predstavlja svoj prvi sklopivi pametni telefon Magic V

Honor predstavlja svoj prvi sklopivi pametni telefon Magic V Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Prosinac 22 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

22. prosinca, 2021. | Zagreb 
Uredio: Božidar Žitnik 

Honor predstavlja svoj prvi sklopivi pametni telefon Magic V 

Brzorastući brand Honor predstavlja sasvim novu priču, a danas je predstavio lansiranje svog prvog sklopivog pametnog telefona, Honor V. Kompanija je objavila sliku na svojim Weibo i Twitter računima koja jasno pokazuje zglob između dvije polovice uređaja. Ono što još vidimo na slici je tekst kako se radi o prvom sklopivom flagship pametnom telefonu kompanije, čime možemo naslućivati tehničke specifikacije, ali bez konkretnih argumenata.


Nadalje, kako je napisano na Weibo postu, uređaj će biti uskoro objavljen, no, točan datum nije objavljen niti saznajemo od Honora. Inače, zanimljivo je kako je izvršni direktor George Zhao još 2019. godine izjavio  za CNET da je zainteresiran za sklopivi pametni telefon Honor, ali je pokazao i zabrinutost zbog cijene i orijentaciju kompanije na mlađe korisnike. Nadalje, u lipnju ove godine šuškalo se kako je razvoj u tijeku, a sada imamo i malo konkretniju vijest. 

No, prema nekim informacijama (The Elac), Magic V bi navodno mogao imati 8,03 inčni sklopivi unutarnji zaslon uparen s 6,45 inčnim vanjskim zaslonom. Prema tome bi uređaj trebao biti malo veći i u rasklopljenom načinu rada podsjećati na tablet računalo. Nastvono, pitanje je i sličnosti s Mate X2 pametnim telefonom bivše matične tvrtke Huawei.


Pročitano 860 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Prosinac 22 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja