U HRVATSKOJ PREDSTAVLJEN HTC 10 - SAVRŠENSTVO DESETKE

U HRVATSKOJ PREDSTAVLJEN HTC 10 - SAVRŠENSTVO DESETKE Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Svibanj 15 2016 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, Priredio: Božidar Žitnik

5. svibanj je bio velik dan za hrvatski ured kompanije HTC. U Zagrebu je pred brojnim IT novinarima predstavljan HTC 10. HTC već niz godina donosi vrhunske pametne telefone koji u mnogim stvarima postavljaju standarde, iako sam nikad nije, rekli bismo neopravdano, tržišni lider. Naime, subjektivni dojmovi mnogih, pa i naše ekipe, su uvijek bolji spram uradaka iz Applea, pa čak i Samsunga. Stručnjaci iz HTC-a se mogu pohvaliti da su uvažili niz prethodnih kritika i sugestija, pa i medija, te donose uređaj koji opravdava njihovu filozofiju 'Power of 10'.

 

 

Sam slogan je i svojevrsni simbol izvrsnosti uređaja, uz zaista prave argumente. Naime, uređaj je dobio čak 88 bodova za kameru prema DxOMarku. Po prvi puta imamo optičku stabilizaciju na obje kamere, tu je laserski autofokus, širokokutna leća, veći otvor blende – 1.8. Rezultat su izuzetne oštre fotografije, bez obzira na kameru – prednju ili stražnju. Na taj način, izbijene su dosadašnje opravdane kritike lošije kamere u odnosu na velike konkurente. O zvuku ne treba puno trošiti riječi, a izvrsnost je sada još bolja. HTC 10 snima u Hi-Res audio kvaliteti uz 24 bitni DAC.

HTC 1 web

 

No, kako bi korisničko zadovoljstvo bilo još veće, tu su i sjajne Hi-Res certificirane slušalice koje dolaze zajedno s uređajem. Naime, mnogi proizvođači štede i stavljaju loše slušalice, a mnogi ih već i izostavljaju iz prodajnih paketa samih uređaja. Naravno, HTC uvijek u premium klasi dolazi s najboljim procesorom pa je tako i kod HTC 10 pametnog telefona ugrađen najnoviji Qualcommov Snapdragon 820. Nama se odmah svidio podatak da se uređaj isporučuje s punjačem za brzo punjenje Quick Charge 3.0 ali i da uređaj pri punjenju ostaje potpuno hladan. Također, korisnici će cijeniti da je kompanija maksimalno smanjila broj predinstaliranih aplikacija koje opterećuju uređaj, a korisnici tako imaju potpunu slobodu personalizacije. Uređaj donosi još niz novina, poput Freestyle izgleda ekrana, čime personalizacija zaslona dobiva sasvim novu dimenziju. Naravno, tu je i najnovija verzija HTC tema, a svaka dolazi s vlastitim ikonama, pozadinama i zvukovima. HTC 10 je definitivno jedan od top modela pametnih telefona koji na prvi pogled možda ne donosi revoluciju, no, predstavlja vrhunsku evoluciju onog što svaki korisnik treba. 

Pročitano 2002 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Svibanj 15 2016

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja