Kako HONOR štiti naš digitalni život?

Kako HONOR štiti naš digitalni život? Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Listopad 27 2022 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

26. listopada, 2022. | Zagreb Uredio: Božidar Žitnik 
 

Kako HONOR štiti naš digitalni život?

 

Donosimo pregled najvažnijih sigurnosnih značajki Honorovih pametnih telefona 

Danas nam je svima uobičajena stvar da je pametni telefon naš nezamjenjiv digitalni pomoćnik u svakodnevnom životu. Fotografije, videozapisi, e-pošta, kreditne kartice, bankovni podaci; svoje digitalne živote nosimo na dlanu. Stoga je sigurnost sada važnija nego ikad. Imati pametni telefon s odličnom kamerom za snimanje videa i fotografija je važno, ali pitanje koje uvijek trebamo imati na umu je kako sačuvati privatnost svojih uspomena i sigurnost svih svojih osobnih i financijskih podataka?


HONOR, vodeći svjetski proizvođač pametnih uređaja, puno ulaže u razvoj svog softvera i hardvera za zaštitu osobnih podataka korisnika: “Privatnost je temeljno pravo naših korisnika, a zaštita privatnosti je preduvjet za sve proizvode i usluge koje nudimo. Uzimamo u obzir privatnost na svakom koraku i omogućujemo korisnicima da autonomno kontroliraju svoje osobne podatke.”

Ovo je pregled najvažnijih sigurnosnih značajki Honorovih uređaja: 

AI Privacy call (Magic4 Pro) 

Pametni telefon HONOR Magic4 Pro nudi funkciju AI Privacy call koja učinkovito smanjuje propuštanje zvuka i štiti vašu privatnost. Dok telefonirate, nećete se morati brinuti hoće li drugi čuti vaš poziv, osobito u dizalu, automobilu ili na sastanku.

 

Opcije privatnosti

HONOR-Magic4-Pro_AI-privacy-call

Postavkama privatnosti osiguravate privatnost prilikom dijeljenja fotografija, budući da iz njih možete ukloniti detalje lokacije i druge parametre koje ne želite dijeliti s drugima.

 

Zaključavanje bilješki 

Značajka Notes Lock omogućuje zaštitu važnih informacija lozinkom. Podaci se obrađuju na uređaju i neće se učitavati na poslužitelje.

 

Otkrijte nepoznate Bluetooth Tags (Magic4 Pro) 

Bluetooth tagovi koriste se za lociranje predmeta, ali mogu se i zlorabiti za praćenje osoba. Honorov  Magic4 Pro pametni telefon pruža funkciju otkrivanja nepoznatih Bluetooth tagova. Telefon će vas upozoriti kada otkrije da vas nepoznati Bluetooth tag prati, a pronaći ćete ga prateći zvuk. Ovu značajku možete isključiti u bilo kojem trenutku.

 

Zaključavanje aplikacija
HONOR_Magic4_Pro

Značajka App Lock sprječava neovlašteni pristup privatnim podacima u aplikacijama. Zaključanim aplikacijama može se pristupiti tek nakon identifikacije vlasnika uređaja.

 

HONOR ID 

HONOR ID se koristi za pristup svim Honorovim uslugama. Korisnici mogu upravljati podacima koji se dijele s uslugama koje ne pripadaju Honoru putem autorizacije Honor računa. Honor pruža mehanizam za prepoznavanje rizika uključujući registraciju računa, prijavu, pristup, oporavak lozinke, itd. Za uređaje na istoj lokalnoj mreži, prijavom na svoj Honor račun povezat ćete uređaje te osigurati legalnost uređaja i sigurnost podataka.

Pri odabiru pametnog telefona uvijek vodite računa o sigurnosti osobnih podataka i o tehnološkim inovacijama kojim pametni telefoni čuvaju privatnost i sigurnost svojih korisnika.

Pročitano 645 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Listopad 29 2022

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja