Zašto je HONOR 70 savršen mobitel za ljubitelje fotografija i videa

Zašto je HONOR 70 savršen mobitel za ljubitelje fotografija i videa Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Siječanj 27 2023 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
26. siječnja, 2023. |Zagreb| Uredio: Božidar Žitnik

Zašto je HONOR 70 savršen mobitel za ljubitelje fotografija i videa 

HONOR pametni telefoni inovativni su i moderni uređaji po pristupačnim cijenama, a jedan od njih je i HONOR 70, koji svojim naprednim značajkama nudi korisničko iskustvo koje ljubitelji fotografija i videa ne bi trebali previdjeti. HONOR 70 opremljen je vrhunskim sustavom kamera i softverskim rješenjima koja stvaranje i dijeljenje kratkih videozapisa čine još lakšim.

Glavni adut su mu dvije izuzetne kamere – glavna kamera od 54 MP s velikim 1/1,49-inčnim IMX800 senzorom koji omogućava svjetlije i detaljnije fotografije te ultra širokokutna kamera od 50MP koja je ujedno i makro kamera. No, ono po čemu je ovaj uređaj još posebniji je inovativna značajka Solo Cut Mode.


Solo Cut Mode, prvi u industriji

Solo Cut Mode istovremeno omogućava simultanu produkciju više videozapisa. Pored originalnog videa koji prikazuje sve subjekte, tu je i video osobe koju želimo staviti u fokus videa. Čak i kada je osoba ili predmet izvan kadra, uz pomoć tehnologije ponovne identifikacije, fokus se automatski vraća na tu osobu, čime se vlogiranje podiže na jednu potpuno novu razinu. Dodatno, s jednostavnim kontrolama, kreatori mogu stvarati iznimno kreativne vlogove u horizontalnoj i u okomitoj perspektivi te dodatno prilagoditi 1x - 2x zumiranje.

Solo Cut način rada može generirati dva videozapisa visoke razlučivosti od 1080P s 30 sličica u sekundi odjednom. Da biste stvorili ove videozapise, u značajku dvostrukog snimanja videozapisa dodan je niz naprednih algoritama, uključujući otkrivanje, praćenje i prepoznavanje osoba, automatsko fokusiranje, dvostruki efekt uljepšavanja i dvostruku stabilizaciju slike. 

Prednosti Solo Cut načina rada

HONOR-70-solo-cut-mode
 

Solo Cut način rada koristi napredne značajke umjetne inteligencije za identifikaciju i praćenje.

  • Prepoznavanje korisnika: HONOR 70 može se pohvaliti iznimnim mogućnostima prepoznavanja temeljenim na umjetnoj inteligenciji. Osim što identificira ciljnog subjekta tijekom snimanja videozapisa, može nastaviti s praćenjem te osobe, čak i kada ona napusti kadar te se vrati u njega. 
  • Praćenje korisnika: Kada se osoba okrene prema kameri ili od nje, HONOR 70 koristi prikupljene podatke o karakteristikama kretanja osobe za praćenje u stvarnom vremenu. Napredni algoritam bilježi kretanje osobe i dizajnira strukturu videozapisa na temelju njezinog ponašanja. 
  • Uljepšavanje korisnika: HONOR 70 može stvoriti dvostruki video sadržaj rezolucije 1080P s efektima uljepšavanja u Solo Cut načinu rada. S algoritmima za otkrivanje ljudi, praćenjem, identificiranjem, obrezivanjem, autofokusom i dvostrukim efektom uljepšavanja, Solo Cut Mode je velik izazov, zbog čega HONOR 70 koristi napredna rješenja za uravnoteženje opterećenja procesora i potrošnju energije prilikom snimanja videozapisa. 

HONOR 70 u Hrvatskoj je dostupan u tri boje – kristalno srebrnoj, smaragdno zelenoj i crnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni već od 530 eura.

Pročitano 318 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Veljača 02 2023

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja