HUAWEI P60 Pro - Tinder HUAWEI P60 Pro - Tinder

Ekskluzivna AppGallery ponuda uz HUAWEI P60 Pro Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Lipanj 02 2023 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
2. lipnja, 2023. | Zagreb| Uredio: Božidar Žitnik  

Ekskluzivna AppGallery ponuda uz HUAWEI P60 Pro

Korisnici HUAWEI P60 Pro dobit će Tinderovu Premium Plus pretplatu i 200 GB pohrane u oblaku na HUAWEI Cloudu 

HUAWEI Mobile Services (HMS) predstavio je poseban paket dobrodošlice za sve nove korisnike najnovijeg flagship pametnog telefona - HUAWEI P60 Pro, nudeći ekskluzivne promocije na Tinderu i HUAWEI Cloudu. Novi HUAWEI P60 Pro, koji je već u prodaji na lokalnom tržištu, proglašen je najboljim fotografskim pametnim telefonom na svijetu, postigavši najvišu ocjenu u povijesti DXOMARK-a, globalno uspostavljenog autoriteta za testiranje dosega mobilne fotografije.


HUAWEI P60 Pro nasljeđuje tradiciju P serije u optičkim sustavima i estetskom dizajnu. Uz potpuno nadograđen optički sustav, prvi je pametni telefon u industriji koji je opremljen telefoto kamerom s ultra osvjetljenjem i više grupa leća. P60 Pro crpi inspiraciju iz prirode i reinterpretira modernu estetiku s prvim takvim Mother of Pearl dizajnom na svojim stražnjim pločama. HUAWEI P60 Pro predstavlja i novi Quad-Curve zaslon s izdržljivom Kunlun staklenom pločom, koja značajno poboljšava otpornost na pad.

Uz širok broj visokokvalitetnih aplikacija na AppGalleryju, korisnici mogu jednostavno poboljšati svoje HUAWEI P60 Pro iskustvo i uživati u nizu fantastičnih ponuda i ponuda koje čekaju u trgovini.  

Jedan od temelja uspjeha AppGalleryja je naša snažna povezanost s našim korisnicima. Kao takvi, pobrinuli smo se da im pružimo vrijedne preporuke i ekskluzivne ponude koje se pretvaraju u zadovoljavajuće iskustvo,” rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe. "Naš fokus leži na zadovoljstvu naših kupaca, zato surađujemo s programerima aplikacija kako bismo osigurali stalan tok ponuda kao što je najnovija promocija s Tinderom i HUAWEI Cloudom."  

Uživajte u 6 mjeseci Tinder Premium Plus besplatno

Kao jedna od pionirskih i široko prihvaćenih aplikacija za upoznavanje, Tinder je uspostavio značajan presedan u području online upoznavanja. HUAWEI Mobile Services, u suradnji s Tinderom, sa zadovoljstvom nudi besplatnu šestomjesečnu pretplatu na Tinder Plus svim novim korisnicima HUAWEI P60 Pro. Ova ponuda omogućuje korisnicima otključavanje niza vrhunskih značajki, proširujući njihove mogućnosti i čineći njihovo putovanje Tinderom još ugodnijim i ispunjenijim.

HUAWEI_TINDER_How-to-Get

Kako bi iskoristili ovu ekskluzivnu ponudu, korisnici mogu jednostavno pristupiti aplikaciji Tinder preuzimanjem iz AppGalleryja. S besprijekornim sučeljem prilagođenim korisniku, AppGallery osigurava nesmetan i siguran proces preuzimanja, pružajući novim korisnicima praktičan pristup svijetu Tinder datinga.

Nakon što je aplikacija uspješno preuzeta, korisnici se mogu pomaknuti do odjeljka "Darovi", istaknutog na natpisu AppGallery. Uz samo nekoliko dodira, mogu jednostavno zatražiti svoju besplatnu šestomjesečnu pretplatu na Tinder Plus, otključavajući mnoštvo dodatnih značajki i poboljšavajući svoje cjelokupno iskustvo aplikacije. 

Uživajte u besplatnih 200 GB HUAWEI Cloud prostora za pohranu na 3 mjeseca 

HUAWEI Mobile Services sa zadovoljstvom nudi ekskluzivnu pogodnost svim novim korisnicima HUAWEI P60 Pro s velikodušnom dodjelom besplatne pohrane u oblaku od 200 GB u trajanju od tri mjeseca.

Korisnici mogu jednostavno pristupiti unaprijed instaliranoj Cloud aplikaciji na svojim uređajima kako bi iskoristili ekskluzivnu ponudu od 200 GB besplatne pohrane u oblaku. Otvaranjem aplikacije Cloud dočekuje ih korisničko sučelje koje omogućuje besprijekornu navigaciju i jednostavan pristup.  

Korisnici mogu locirati ikonu nadogradnje koja se nalazi u gornjem desnom kutu sučelja aplikacije kako bi vidjeli niz opcija i promocija, uključujući 3-mjesečnu besplatnu ponudu za pohranu u oblaku. Pritiskom na tu opciju korisnici pokreću postupak iskorištavanja svoje besplatne nadogradnje za pohranu u oblaku. 

Nakon odabira 3-mjesečne besplatne ponude, korisnici jednostavno trebaju pritisnuti gumb "kupi" za nastavak. Za ovu besplatnu ponudu nije potrebno plaćanje. Ovaj korak samo potvrđuje korisnikov odabir i pokreće dodjelu proširenog kapaciteta za pohranu u oblaku. Sa znatnih 200 GB dodatnog prostora za pohranu koji im je na raspolaganju, korisnici dobivaju fleksibilnost i bezbrižnost za sigurno pohranjivanje svojih datoteka, dokumenata, fotografija i drugog digitalnog sadržaja u oblaku.

HUAWEI_TINDER_How-to-Claim

Pročitano 784 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Lipanj 02 2023

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja