Besplatne teme i pozadine za HONOR 90 seriju uređaja Besplatne teme i pozadine za HONOR 90 seriju uređaja

Stigle nove, besplatne teme i pozadine za HONOR 90 seriju uređaja Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Kolovoz 10 2023 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
10. kolovoza, 2023. | Zagreb| Uredio: Božidar Žitnik   

Stigle nove, besplatne teme i pozadine za HONOR 90 seriju uređaja 

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je nove besplatne, ekskluzivne pozadine i teme za HONOR 90 seriju uređaja. Nove značajke, koje su dostupne putem HONOR tema, potiču osobni stil te korisnicima daju mogućnost da personalizaciju svog telefona podignu na novu razinu.

Serija najnovijih HONOR 90 uređaja u potpunosti je redefinirala iskustvo pametnog telefona s impresivnom kamerom od 200 MP i zaslonom u milijardama boja.


Riječ je o snažnom kreativnom alatu za hvatanje i dijeljenje pozitivnih vibracija, koji omogućuje bilježenje zadivljujućih detalja. Sada, HONOR ide korak dalje s lansiranjem besplatnih, ekskluzivnih tema i pozadina, osmišljenih da dodatno poboljšaju korisničko iskustvo. Na taj način, svi korisnici imaju priliku izraziti svoj stil, uhvatiti pozitivne vibracije i učiniti svoj uređaj jedinstvenim.  

Nove značajke, uključujući svjetleće aureole, teme mjesečevih mijena i značajke Always-On Display (AOD), stvaraju besprijekoran spoj estetike i osobnog izražaja. Također, dostupne su i razne HONOR Talents teme odabrane na HONOR-ovom međunarodnom natječaju za umjetnički dizajn, kao i AIGC pozadine nastale korištenjem kreativnih AI alata, uz inspiraciju HONOR-om 90.

U HONOR-u vjeruju kako je individualnost vrlo važna te kako bi pametni telefon trebao biti produžetak svačije osobnosti, a ne samo uređaj. Upravo iz tog razloga, ponudili su nove moderne, besplatne teme i pozadine koje će korisnicima omogućiti dodatnu personalizaciju HONOR-a 90. 

U Hrvatskoj je HONOR 90 odsad dostupan u prodaji kod svih mobilnih operatera – A1, Hrvatski Telekom i Telemach, te kod maloprodajnih partnera, u ponoćno crnoj i smaragdno zelenoj boji. HONOR 90 Lite dostupan je kod mobilnih operatera, te maloprodajnih partnera u titanijski srebrnoj te ponoćno crnoj boji.


Pročitano 1329 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Kolovoz 10 2023

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja