Galaxy Z Flip5 Galaxy Z Flip5

Galaxy Z Flip5 nalazi se na listi najboljih inovacija za 2023. Globalnog medijskog brenda Time Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Listopad 27 2023 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
27. listopad, 2023. | Zagreb| Uredio: Božidar Žitnik 

Galaxy Z Flip5 nalazi se na listi najboljih inovacija za 2023. Globalnog medijskog brenda Time 

sa zadovoljstvom dijelimo vijest da je Samsung Galaxy Z Flip5 uvršten na listu najboljih inovacija za 2023. globalnog medijskog brenda TIME, a koje čine svijet boljim, pametnijim i zabavnijim. Ovo je treća godina za redom da Galaxy serija dobiva ovo prestižno priznanje, što je ujedno i dokaz predanosti tvrtke Samsung inovacijama.


Kako bi složili popis za 2023., TIME je zatražio nominacije svojih urednika i dopisnika širom svijeta, ocjenjujući svakog kandidata na temelju ključnih čimbenika, uključujući originalnost, učinkovitost, ambicioznost i utjecaj.

 Samsung Galaxy Z Flip5

Kultni Galaxy Z Flip5 ima novi izgled i optimizirani dizajn, čineći ga uređajem koji stane u svaki džep, a savršen je za samoizražavanje bez utjecaja na funkcionalnost. Unaprijeđene značajke omogućavaju jedinstvena iskustva koja oblikuju svakodnevni život, poput novog Flex Window vanjskog zaslona koji pomaže korisnicima da se brzo usredotoče na one najvažnije obavijesti i nudi beskrajne mogućnosti personalizacije.

Samsung Galaxy Z Flip5
Postavljajući novi standard te stvarajući revoluciju u industriji i načinima na koje ljudi komuniciraju sa svojim uređajima, Galaxy Z Flip5 prirodno se uklapa kao izum koji mijenja način na koji živimo, radimo, zabavljamo se i razmišljamo o novim mogućnostima. 

Postoji li savršeniji dar ove blagdanske sezone od jednog od najboljih izbora godine? Ne. Prijatelji i obitelj će bez zadrške biti oduševljeni! Saznajte više na poveznici.

Pročitano 1050 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Listopad 27 2023

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja