HONOR - broj 1 u Kini HONOR - broj 1 u Kini

HONOR se u Kini u trećem kvartalu vratio na prvo mjesto u tržišnom udjelu pametnih telefona Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Studeni 02 2023 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
31. listopada, 2023. | Zagreb| Uredio: Božidar Žitnik 

HONOR se u Kini u trećem kvartalu vratio na prvo mjesto u tržišnom udjelu pametnih telefona 

Prema najnovijem izvješću o tržišnom učinku, koje su objavili Counterpoint, Canalys i IDC, HONOR se u trećem tromjesečju 2023. u Kini vratio na prvo mjesto u tržišnom udjelu pametnih telefona. 


U izvještaju Counterpointa istaknuto je kako je HONOR usredotočen na ponudu pristupačnijih proizvoda srednje klase s promotivnim cijenama za trgovce i potrošače, te kako se ova strategija pokazala učinkovitom. HONOR tako prednjači na tržištu s udjelom od 18,3%, zahvaljujući nedavno lansiranim HONOR X50 i HONOR 90 pametnim telefonima.
HONOR_Kina/Counterpoint-Q3-China-market-shareHONOR X50 serija fokusirana je na poboljšanje izdržljivosti, kao nova jedinstvena prodajna točka, što je dodalo zamah isporukama u trećem kvartalu. S druge strane, HONOR je pokazao ambicije u kategoriji preklopnih pametnih telefona, uključujući HONOR V torbicu i Magic Vs2, nudeći potrošačima različite specifikacije i raspone cijena uređaja.

Honor se vratio na prvo mjesto nakon više od godinu dana, sa svoja 3 nova sklopiva modela poboljšavši svoju poziciju u segmentu visoke klase od 600 USD“, naglasio je IDC. A kada je riječ o tržištu sklopivih uređaja, HONOR Magic V2 zauzeo je prvo mjesto među svim sklopivim modelima u trećem kvartalu 2023. u Kini. Ono što je možda još najzanimljivije je podatak kako je ukupno tržište doživjelo pad za 6,3% u odnosu na prethodnu godinu, a rast Honora od 1,8% time postaje još značajnije. 

HONOR - IDC-Q3-China-market-share
Pročitano 361 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Studeni 03 2023

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja