HONOR Magic6 Pro HONOR Magic6 Pro Izvor: HONOR

HONOR Magic6 Pro: Pametni telefon s baterijom koja može izdržati i vrlo niske temperature Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Ožujak 21 2024 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
21. ožujka, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

HONOR Magic6 Pro: Pametni telefon s baterijom koja može izdržati i vrlo niske temperature

Trajanje baterije danas je postalo jedan od ključnih preduvjeta prilikom odabira novih pametnih telefona. Prepoznajući želje i zahtjeve korisnika, globalni tehnološki brend HONOR predvodnik je revolucionarnih inovacija kada je u pitanju tehnologija baterije. Na taj se način pozicionirao kao prvi brend koji je primijenio nove inovacije baterija iz drugih sektora na pametne telefone. Tako HONOR Magic6 Pro ima potpuno novu HONOR silicij-ugljičnu bateriju druge generacije.

Prethodno ugrađena u Tesline EV modele, silicij-ugljični materijali omogućuju izvrstan vijek trajanja baterije i pouzdan rad u svim okolnostima. HONOR tako ide korak dalje, integrirajući Power Enhanced Chip HONOR E1, koji omogućuje dodatno trajanje baterije i upravljanje napajanjem, čak i u ekstremnim vremenskim uvjetima. Iskorištavanjem ovih poboljšanja, HONOR-ov je cilj isporučiti poboljšanu produktivnost i praktičnost te redefinirati očekivanja korisnika, potičući na dodatne međuindustrijske mogućnosti i potencijalno otvarajući put za neviđeni napredak i suradnju.


Silicij-ugljična baterija druge generacije

Koristeći izvanredne potencijale iz industrije električnih vozila, silicij-ugljične baterije su dokazale svoju efikasnost čak i u ekstremno hladnim uvjetima. Velika HONOR silicij-ugljična baterija druge generacije od 5600 mAh kakvu ima HONOR Magic6 Pro, pokazala je iznimne performanse pri niskim temperaturama i produljenu izdržljivost pri ekstremnim temperaturama. Korisnici tako mogu reproducirati YouTube video u trajanju od 81 minute na -20°C, sa samo 10% preostale razine baterije. Izvanredna izvedba na niskim temperaturama ne samo da koristi pametnim telefonima, već ima i značajnu važnost u transformaciji onoga što tehnologija silicij-ugljičnih baterija može postići. Ugradnjom HONOR-ove druge generacije silicij-ugljične baterije, HONOR je pokazao kako je predan revoluciji u inovacijama baterija za pametne telefone, otvarajući nove temelje za tehnološku industriju i šire.

Uz HONOR Wired SuperCharge od 80 W i HONOR Wireless SuperCharge od 66 Wkorisnici mogu napuniti uređaj do 100% u samo 39 minuta pomoću punjača, što im omogućuje da brzo napune svoj uređaj i uživaju u igranju, glazbi i video streamingu u pokretu.

DXOMARK zlatna oznaka 2024.

HONOR Magic6 Pro

Izvor: HONOR

Vodeći na ljestvici baterija s najvišim rezultatom od 157 bodova, HONOR Magic6 Pro opremljen je velikom baterijom koja pruža više od tri i pol dana autonomije pri umjerenom korištenju. Rijetkost je u industriji da ultra-premium uređaj postigne ovu vrhunsku izvedbu baterije.

Dostupnost
HONOR Magic6 Pro

Izvor: HONOR

HONOR Magic6 Pro je dostupan u prodaji kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera, a dolazi u crnoj i zelenoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura.
 

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.hihonor.com/hr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia      

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska 

Pročitano 987 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Ožujak 21 2024

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja