HTC: GLOBALNI UGOVORI S OPERATERIMA ZA BUDUĆNOST 5G

HTC: GLOBALNI UGOVORI S OPERATERIMA ZA BUDUĆNOST 5G Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Prosinac 14 2018 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 14. prosinca 2018.  

HTC: GLOBALNI UGOVORI S OPERATERIMA ZA BUDUĆNOST 5G

Sprint i Telstra u suradnji s HTC-om za buduće linije 5G proizvoda u 2019.

Tijekom protekla dva tjedna, operateri diljem svijeta objavljuju partnerstva o isporuci 5G proizvoda s kompanijom HTC. Operateri Sprint i Telstra koristit će HTC-ovo 5G “mobilni pametni hub” – radi se o prvom ovakvom uređaju koji će raditi na 5G mrežama. Ovaj jedinstveni uređaj, koji će funkcionirati kao dedicirani 5G mobilni hotspot, pametni uređaj i mnogo više – bit će predstavljen u 2019. godini.

"HTC predvodi val inovacija za 5G mobilne tehnologije," rekla je Cher Wang, predsjednica i izvršna direktorica kompanije HTC. "Danas, potrošači računaju na svoje pametne telefone – ali i operatere koji ih pokreću – pri svakodnevnoj upotrebi kod kuće i na poslu. No, mi vjerujemo da će, kroz više aplikacija u budućnosti, tehnologija 5G još više pomoći povezati rješenja, stvarajući savršeno iskustvo uporabe pametnih telefona, uređaja za virtualnu i proširenu stvarnost, i više."

HTC je razvio novi 5G hub koje će ostvariti prednosti nevjerojatnih 5G brzina i povezivosti u inovativnom, prijenosnom obliku za korištenje kod kuće, u pokretu, ali i na poslu. Ovaj jedinstven uređaj koji nudi portabilnost, visoke performanse, male latencije i visoku propusnost, pogoni čipset Qualcomm Snapdragon 855+SDX 50. Proizvod će korisnicima omogućiti korištenje mreža 5G na raznim uređajima - u pokretu, na poslu ili kod kuće - za brzu povezivost, dijeljenje sadržaja, zabavu i još mnogo toga. Ugrađeni gigabitni Ethernet priključak nudi mrežnu kompatibilnost, a veliki zaslon osjetljiv na dodir omogućit će jednostavnu upotrebu i napredno vizualno iskustvo.

Uz mobilni 5G, HTC se priprema za buduću potpunu dostupnost visoko propusne multimedije i povezivih podatkovnih usluga. S 5G mobilnim pametnim hubom, HTC je ponovno predvodnik u tehnologiji i pokretač buduće sveprisutnosti konvergentne tehnologije u proširenoj stvarnosti, virtualnoj stvarnosti i dalje, nudeći novu generaciju visoke propusnosti, niske latencije, usluga u stvarnom vremenu i aplikacija. Budući partneri u drugim regijama, uključujući i Europu, bit će objavljeni sljedeće godine. Više detalja o uređaju, uključujući i značajke i specifikacije te datum isporuke, bit će dostupno naknadno.

Pročitano 1685 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Prosinac 15 2018
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja