Samsung Q60A – prilika za novi TV

Samsung Q60A – prilika za novi TV Istaknuto

Pronašli smo Napisao/la  Cobra Ožujak 15 2022 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

15. ožujka, 2022. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 

Samsung Q60A – prilika za novi TV

Uređaj je zapravo početni QLED model, poznat i kao LCD TV s tehnologijom Quantum Dot. Dakle, QLED je skraćenica za kvantnu točku koja emitira svjetlo. Ono što je korisnicima bitno je da tehnologija poboljšava sve što vidite na zaslonu, poput boja i svjetline slika. Te čarobne točkice omogućuju da Q60A radi bolje od mnogih tradicionalnih LCD-a, s daleko većom svjetlinom i dubljim, bogatijim bojama s HDR sadržajem.


Njegov tanak i elegantan dizajn također ga odvaja od njegove veće braće. Uređaj je dijagonale 109 cm i 4K rezolucije. Radi se o pametnom televizoru koji dolazi s vlastitim Samsung operativnim sustavom poznatijim pod nazivom Tizen. Obzirom na trenutnu cijenu, 3.499,00 kn, definitivno prilika dok još ima:
https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/Televizori-i-oprema/Televizori/SAMSUNG-QLED-TV-QE43Q60AAUXXH%2C-UHD%2C-SMART/p/EK000382674

 

Pročitano 3036 puta Poslijednja izmjena dana Ožujak 15 2022

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja