Samsung LEVEL U bežične slušalice

Samsung LEVEL U bežične slušalice

Vijesti Napisao  Nedjelja, 12 Srpanj 2015 02:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Samsung predstavio LEVEL U bežične slušalice

Nove slušalice objedinjuju elegantan dizajn i trenutno najbolji zvuk u klasi

Zagreb, 2. srpnja 2015. – Samsung Electronics predstavio je nove LEVEL U bežične slušalice. Posljednji dodatak liniji slušalica, LEVEL U, donosi naprednu tehnologiju kako bi omogućio trenutno najbolji zvuk u klasi uz moderan i ergonomski dizajn za savršenu udobnost. Nove LEVEL U slušalice opremljene su i dugotrajnijom baterijom te omogućavaju još bolje korištenje kod pretvaranja teksta u govor, naglašeno je prilikom predstavljanja.

 

- Bluetooth Slušalice serije LEVEL U nastavak su naših nastojanja da unaprijedimo mobilno iskustvo korisnika. Uz neobičan dizajn, primijenili smo dodatna poboljšanja u skladu s potrebama naših korisnika – rekla je Younghee Lee, izvršna potpredsjednica globalnog marketinga, IT-a i mobilnog sektora u tvrtki Samsung Electronics te dodala – LEVEL U spajaju modu, udobnost i performanse s najnovijim bežičnim Bluetooth mogućnostima, kao slušalice koje se lako koriste i u kojima će naši korisnici uživati.

Samsung Level U 2

Dostupne u nekoliko živih boja, uključujući plavo-crnu, bijelu, zlatnu i plavu, LEVEL U bežične slušalice se uklapaju u svaki stil. Teže 33 grama, a u odnosu na prethodni model, Gear Circle, imaju meke i fleksibilne uretanske zglobove i prilagodljiv dizajn trake za nošenje oko vrata, za još veću udobnost i sigurnije korištenje. LEVEL U slušalice opremljene su i ugrađenim, lagano ispupčenim kontrolnim gumbima, što olakšava podešavanje jačine zvuka, pauzu, reprodukciju ili preskakanje pjesme, čak i u pokretu. Ergonomski dizajnirani umetci za uho omogućavaju poništavanje buke okoliša i udobno nošenje, čak i tijekom duljih razdoblja korištenja. LEVEL U magnetski završeci omogućavaju uredno slaganje slušalica kada nisu u upotrebi. Koristeći naprednu Samsungovu tehnologiju iz mobilne i audio industrije, slušalice LEVEL U opremljene su s dva mikrofona. Jedan prikuplja buku iz okoline dok drugi snima glas korisnika, za kvalitetno filtriranje pozadinske buke i čist zvuk prilikom telefonskih razgovora. LEVEL U također pružaju optimalno iskustvo slušanja, zahvaljujući tehnologiji koja reducira buku i jeku te 12-milimetarskim zvučnim jedinicama, koje omogućavaju puniju reprodukciju dubokih tonova te balansirane srednje i visoke tonove. Zahvaljujući Bluetooth verziji 4.1 i apt-X kodeku, korisnici mogu uživati u visokovjernoj reprodukciji zvuka. LEVEL U slušalice puno su više od mobilnog audio uređaja. Prati ih Samsung LEVEL aplikacija, koju je moguće preuzeti s internetskih stranica, čime korisnika mogu obavijestiti o propuštenom pozivu, alarmu, kalendarskim obavezama te raspoloživoj autonomiji baterije. Slušalice su opremljene mikro USB priključkom za punjenje, a ugrađena baterija omogućava do 10 sati autonomije prilikom reprodukcije glazbe, do 11 sati razgovora odnosno do 500 sati rada na čekanju. LEVEL U bežične slušalice bit će dostupne na hrvatskom tržištu od rujna 2015., po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 599 kuna.

Pročitano 4998 puta
Božidar Žitnik

Ljubitelj novih tehnologija, zanimanje za primjenu istih u svakodnevnom životu i poslu. Demistifikacija tehnologije i vizija učenja kroz rad i zabavu. Idejni začetnik emisije Novi milenij kao i portala

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja