Tele2 - ljeto

Tele2 - ljeto

Vijesti Napisao/la  Nedjelja, 12 Srpanj 2015 02:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Tele2 ljeto uz dodatna 3 GB podatkovnog prometa

Zagreb, 2. srpnja 2015. – Tele2 je predstavio novu promociju za ljetovanje uz jako puno GB koja će obradovati nove i postojeće kao i privatne te poslovne korisnike.

U Tele2 ljetnoj promociji korisnici dobivaju 3 GB dodatnog podatkovnog prometa mjesečno uz odabranu promotivnu Mix tarifu kroz ljeto 2015. i 2016. godine te selfie štap uz kupnju promotivnih mobilnih uređaja. Kako bi korisnici zabilježili ljetovanje na najbolji način, Tele2 je pripremio poklon – selfie štap – uz kupnju jednog od promotivnih mobilnih uređaja, a to su HTC Desire 526G ili LG Magna i to uz bilo koju Mix tarifu. Promotivni mobilni uređaji su dostupni po cijeni od samo 35 kuna mjesečno uz plaćanje jednokratnog dijela cijene već od 199 kuna, ovisno o odabranoj tarifi. 3 GB dodatnog podatkovnog prometa mjesečno omogućava bezbrižno dijeljenje fotografija i video zapisa s ljetovanja tijekom srpnja, kolovoza i rujna 2015. i 2016. godine. Ovu pogodnost ostvaruju svi korisnici koji do 31.08.2015. godine ugovore bilo koju promotivnu Mix tarifu uz ugovornu obvezu u trajanju 24 mjeseca. Promotivni paketi za ljetovanje uz jako puno GB dostupni su već od 135 kuna mjesečno. Ako korisnik odabere promotivni paket od 135 kuna dobiva HTC Desire 526G ili LG Magna uređaj sa selfie štapom, Mix tarifu 100 sa 500 minuta razgovora, 500 SMS poruka i 1GB te dodatnih 3GB podatkovnog prometa mjesečno tijekom ljeta 2015. i 2016. godine. Jednokratni dio cijene iznosi 199 kuna, ovisno o odabranoj tarifi. Prilika koju ne treba propustiti u promociji pretplatničkih tarifa od tarife Mix 125 pa na više, su dodatne pogodnosti na mjesečne naknade. Ovu priliku mogu iskoristiti svi koji prenesu broj u Tele2, odluče prijeći s bonova na pretplatu ili produljiti postojeću pretplatu u Tele2 mreži. Više informacija o Tele2 ljetnoj promociji nalazi se na www.tele2.hr i na Tele2 prodajnim mjestima. Ponuda za tarife vrijedi do 31.08.2015. godine ili do isteka zaliha za kupnju mobilnih uređaja.

Pročitano 3699 puta
Super User

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Više u ovoj kategoriji: « Tajna uspjeha GROHE slavina

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja