Zagrebačka banka povećala iznos beskontaktnog plaćanja bez PIN-a na 250 kuna

Zagrebačka banka povećala iznos beskontaktnog plaćanja bez PIN-a na 250 kuna

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 31 Ožujak 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

31. ožujka, 2020. | Zagreb 

Zagrebačka banka povećala iznos beskontaktnog plaćanja bez PIN-a na 250 kuna

Zdravlje i sigurnost klijenata i zaposlenika glavni su prioriteti Zagrebačke banke.

 

U skladu s razvojem situacije i mjerama koje su donijela nadležna tijela, Zagrebačka banka i dalje poduzima dodatne mjere kako bi zaštitila svoje klijente, istovremeno im neometano pružajući bankarske usluge. Od 27. ožujka banka je tako povećala iznos beskontaktne platne transakcije bez primjene PIN-a sa 100 na 250 kuna, u skladu s preporukama nadležnih tijela u vezi s minimiziranjem kretanja i međusobnih kontakata. Povećanje limita beskontaktnog plaćanja bez PIN-a bit će postepeno uvedeno te će u narednih nekoliko dana biti dostupno na svim prodajnim mjestima koja koriste POS uređaje Zagrebačke banke.   


Ono što se nama sviđa je odličan potez kojim je Zagrebačka banka 24. ožujka ukinula naknadu za podizanje gotovine s debitnim karticama građana na bankomatima svih banaka u Hrvatskoj i to na rok od tri mjeseca. Na taj način je korisnicima zaista dodatno olakšan pristup njihovim novčanim sredstvima. Treba istaknuti i kako je većina bankomata Zagrebačke banke opremljena je beskontaktnom opcijom. Korisnici stoga pritom ne moraju umetati karticu u bankomat, već ju je dovoljno samo približiti beskontaktnoj oznaci na uređaju. Usluge Zabinih bankomata su dostupne 24 sata dnevno na više od 800 lokacija u Hrvatskoj.  Lokacije bankomata mogu se pronaći na službenim stranicama Zagrebačke banke: http://www.zaba.hr/home/mapa/Bankomati 

Od 20. ožujka poslovnice Zagrebačke banke rade skraćeno, dok su neke privremeno zatvorene. Listu poslovnica s njihovim radnim vremenima možete pronaći na stranicama banke: https://www.zaba.hr/home/o-nama/obavijest-o-privremenim-radnim-vremenima-poslovnica  

Zagrebačka banka aktivno radi na tome da osigura funkcioniranje svih bankarskih usluga putem digitalnih kanala. Naši klijenti mogu dobiti sve relevantne informacije o proizvodima i uslugama te obaviti sve glavne bankarske usluge na jednostavan, brz i siguran način putem internetskog bankarstva (e-zaba) ili mobilne aplikacije (m-zaba), odnosno putem e-poslovnice te 24 satne zone (uplatno-isplatni bankomati, dnevno-noćni trezori i uređaji za zaprimanje naloga). Klijentima savjetujemo da poslovnice posjećuju samo u slučaju nužde te, skladu s mjerama opreza, molimo ih da poštuju preporučenu udaljenost između bankara i klijenta te između klijenata međusobno. 

Za savjetodavne usluge i informacije o poslovanju banke povezanom s koronavirusom klijentima smo dostupni na broj telefona 0800 0024.

Pročitano 112 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja